Întrebări frecvente

Cetățenie dublă
Nu este nimic
Republica Moldova
Nu este nimic
Federația Rusă
Nu este nimic
Cetățenie Română
Care sunt regiunile rurale și urbane din prezent domeniul Odesa pana in 1941 au fost o parte din România?

Structura acestei regiuni istorice include Basarabia de Sud, deținută de Ucraina și o parte din regiunea Odesa (Kiliya, Izmail, Reni, Tatarbunar, Bolgrad, Artsizsky, Saratsky, Tarutinsky și Belgorod-Nistru).

Felecico Larisa: în iulie 2015 expiră pașaportul românesc se prelungește?

Draga Larisa!

Pentru a prelungi pașaportul românesc, veți avea nevoie de mai mult timp pentru a aplica pentru un pașaport, în care vă putem ajuta. Noi vă putem oferi cu transport și de a vă ajuta să se aplice pentru un nou pașaport.
Vin la biroul nostru de la Gr. 14 Ureche, of. 68 pentru detalii suplimentare.
O zi buna!

Sunt cetățean al Rusiei, Sunt interesat de servicii de asistență în colectarea documentelor privind naționalitatea procesului de recuperare în România. în anii '20 bunicii mei s-au născut în Congaz, dar certificatele lor de naștere am, precum și alte documente și le căuta în familie dificilă. Există doar un certificat de naștere al tatălui (Congaz, RSSM, 51g), precum și alte documente ale părinților. Este posibil pentru a obține certificate duplicat și care sunt timpul și costul serviciilor dumneavoastră în pregătirea documentelor pentru cetățenie bazată pe acest punct? Cu respect, Andrey

Bună ziua Andrey!

Da, desigur, vă putem ajuta cu acces la cetățenie și de a colecta toate documentele necesare.
Puteti vedea pachetul standard de documente de pe site-ul nostru.

Cu toate operațiile necesare pentru a obține duplicate, colectarea alte documente necesare în funcție de pachetul Alte costuri de birou pot varia.

Cherechenko Andrei: Bună ziua. Vreau să întreb despre cetățenia română. Există cerințe speciale pentru acest lucru, sau orice cetățean al Republicii Moldova poate obține? Și o altă problemă importantă. De-a lungul ce interval de timp puteți obține?

Bună ziua Andrei!
Norme generale pentru toți cetățenii Moldovei sunt de așa natură încât toți cetățenii ai căror părinți sau bunici s-au născut și au trăit în ter-Rhee Moldova sau pe teritoriul regiunii Hotin, regiunea Cernăuți cu 1910-1940 bienal. au dreptul de a restabili cetățenia România, bazată pe rădăcini.
Pentru ca putem începe aveți nevoie de un pachet standard de documente, pe care le găsiți pe site-ul nostru.

Calendarul de naționalitatea de 1- 1,2 luni.

Bună ziua! Este faptul că bunicul meu, care sa născut în 1915 în Basarabia pana in 1939, iar prezența rădăcinilor românești ale descendenților săi, cetățenii Moldovei, fapt posibilitatea de a obține cetățenia română mă?

Bună ziua Andreш!
Da, toți cetățenii ai căror strămoși au trăit și a născut in Basarabia de 1910-1940 ani au dreptul de a primi cetățenia română.
Si noi, ca o companie de Emigrare.md, vă poate ajuta cu colectarea tuturor documentelor necesare pentru dosarul la furnizarea serviciilor de transport în România etc.
Pentru a începe, aveți nevoie pentru a colecta un set standard de documente, pe care le găsiți pe site-ul nostru:
Documentele pe care le va fi capabil să colecteze, puteți veni la sediul nostru pentru progrese suplimentare în cazul dumneavoastră.
O zi buna!

Bine ai venit! Documentele depuse pentru o lungă perioadă de timp în cameră. Cetățenie. Toate documentele au fost normale. Am primit un set de documente și o invitație la depunerea jurământului. Instituirea termenului limită pentru această acțiune este de două luni. Cum să program?

Bună Denis!
Trebuie să te duci la consulatul România, respectiv, a înregistrării. De exemplu, dacă aveți înregistrarea în Chișinău, atunci va veni la consulat la Izmail cu Buletinul, scrisoare, certificatul de naștere și certificatul de căsătorie, fotografii și 2 între 3,5 și 4,5 și de a face un jurământ.
Dupa depunerea juramantului, vă putem ajuta să faceți documente neohodimo și nașterea imennosvidetelstvo, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), și apoi pașaport străin sau a unui pașaport intern (Buletin) la cerere.
O zi buna!

Buna ziua, vreau să întreb despre cetățenia română. Există cerințe speciale pentru acest lucru, sau orice cetățean al Republicii Moldova poate obține? Și o altă problemă importantă. De-a lungul ce interval de timp puteți obține?

Bună ziua Andrei!
Norme generale pentru toți cetățenii Moldovei sunt de așa natură încât toți cetățenii ai căror părinți sau bunici s-au născut și au trăit în Moldova sau pe teritoriul regiunii Hotin, regiunea Cernăuți cu 1910-1940 au dreptul de a restabili cetățenia România, bazată pe rădăcini.
Pentru ca putem începe aveți nevoie de un pachet standard de documente, pe care le găsiți pe site-ul nostru.

Buna ziua, la cetățenia română trebuie să fie un certificat de deces al Tatălui, împreună cu un certificat de naștere, sau pur și simplu despre moarte?

Bine ai venit!
Da, pentru uzul certificatul de cetățenie română este necesară, iar nașterea tatălui tău și moarte (moarte)
Dacă aveți dificultăți, vă puteți contacta compania noastra si va vom ajuta.
Toate documentele necesare le puteți găsi pe site-ul nostru.

Bună ziua, a vrut să știe dacă bunicii sunt divorțat și bunicul meu are o altă familie, dar, din păcate, a murit, atunci ce documente sunt necesare? Mulțumesc.

Bună ziua, Igor!
În acest caz, aveți nevoie de un certificat de divorț, un extras din arhiva înregistrării actului de căsătorie, precum și a certificatului de deces.
Noi vă putem ajuta în orice ambiguități vin la biroul nostru de la Gr.Ureche 14 birou 68.
O zi buna!