Certificat de celibatar

Certificat de celibatar RomanieiPentru a încheia o căsătorie peste hotare, cetățenii moldoveni trebuie să aducă dovada faptului dacă pe teritoriul statului nostru a fost sau nu căsătorit. Pentru aceasta, trebuie să-și perfecteze certificatul de celibatar. Compania Emigrare.md vă oferă consultanță profesionistă în acest domeniu.

Certificatul privind starea civilă reprezintă actul oficial eliberat de Serviciul Stare Civilă pentru confirmarea stării civile a persoanei cetăţean al Republicii (celibatar, căsătorit, divorţat sau văduv) şi este valabil pe un termen de 6 luni de la data eliberării.

Eliberarea certificatului privind starea civilă pentru uz extern (în străinătate), ţine de competenţa Serviciului Stare Civilă şi se realizează de către Direcţia audienţă şi eliberarea documentelor. Tototdată, ţinem să menţionăm că certificatele de stare civilă utilizate în străinătate urmează a fi supuse supralegalizării şi/sau apostilării. Toată informaţia necesară o puteţi obţine de la consultanții companiei noastre pentru a vă ușura procedura de obținere a documentelor.

Atenţie Nu necesită supralegalizare/apostilare şi sunt recunoscute pe teritoriul Republicii Moldova actele eliberate de organele competente ale următoarelor state:

- membre Comunităţii Statelor Independente,
- Letonia
- Lituania
- România
- Republica Cehă
- Ucraina
- Federaţia Rusă
- Republica Ungară
- Republica Slovacă

Compania Emigrare.md vă stă la dispoziție și vă oferă consultanța necesară. Pentru aceasta, trebuie să ne contactați la adresa Chisinau, str. Grigore Ureche, 14, of.68 sau la numărul de telefon +373 79 777331.

Acte necesare :

1. Paşaportul român (moldovenesc)
2. Buletin de identitate român (moldovenesc)
3. Certificatul de naştere