Caracteristicile obţinerii permisului de conducere a României

Pentru a conduce orice tip de transport fiecare persoană este obligată să dispună de documente speciale. Acestea sunt : permis de conducere, asigurări auto şi documente care confirmă proprietatea. Pentru fiecare ţară în parte există ordine şi cerinţe de obţinere proprii. Persoanele care trec frontiera cu transportul personal, pot să-l conducă nu mai mult de 30 de zile. După aceasta, conform legii mai multor ţări, ei vor fi nevoiţi să prelungească documentele. Dacă o persoană se mută dintr-o ţară în alta, ea va fi nevoită să refacă propriul permis de conducere.

Permisul de conduceree făcut pe teritoriul României nu poate fi utilizat în Rusia. Pentru ca permisul să devină valabil va fi nevoie de efectuat transcrierea şi traducerea întregii informaţii de pe permis.

Beneficiile de a ne contacta pe noi

Compania noastră permite de a legaliza permisul de conducere român într-o manieră rapidă şi simplă. Pentru aceasta, lucrează un număr mare de specialişti care pregătesc toate documentele necesare. Noi efectuăm lucrări ce vizează scrierea corectă a transcrierilor pentru permisul de conducere al diferitor ţări din Europa şi lumea întreagă.

Apelînd la noi fiecare client primeşte însoţire deplină la obţinerea categoriilor suplimentare. Aceasta este foarte comod pentru cei care nu cunosc bine procedura dată.

Asigurarea este una dintre cele mai importante părţi în procesul de primire al permisului de conducere român. Există cîteva tipuri de asigurare, dar pentru ţările care sunt situate în Europa, este de dorit o asigurare de tip UE.

Echipa noastră de specialişti realizează apostilarea şi traducerea documentelor în orice limbă. Termenul de îndeplinire a unor astfel de lucrări nu întrece limita de o zi lucrătoare. Plus la aceasta, clienţii pot comanda serviciile ce presupun schimbarea reşedinţei fiscale. Pentru aceasta va fi nevoie doar de scris o cerere, de colectarea documentelor se vor ocupa angajaţii noştri.

Noi asigurăm însoţire juridică la procurarea bunurilor imobiliare pe teritoriul României şi nu numai. De asemenea dacă este nevoie se poate de efectuat însoţirea juristului în cazul altor afaceri sau operaţii financiare.

Dacă sunteţi cointeresaţi puteţi să apelaţi la compania noastră şi să beneficiaţi de o consultaţie detaliată şi clară privind toate întrebările care vă interesează.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup