Cetățenie moldovenească – noi perspective în Uniunea Europeană

Din ce în ce mai mulți cetățeni iau în considerare ideea de obținere a pașaportului moldovenesc. Există o serie de motive, bine întemeiate pentru acest fapt. Unul dintre cele mai importante este perspectiva de deplasare în Uniunea Europeană sau de călătorie în 111 state, fără viză sau restricții. Se știe că obținerea cetățeniei moldovenești este o procedură simplă doar pe hârtie – în esență, aceasta necesită o implicare profundă în aspectele juridice.

Problema poate fi rezolvată într-un mod mai simplu. Emigrare.md oferă o gamă largă de servicii juridice pentru obținerea unui pașaport moldovenesc. Putem garanta cu certitudine un nivel european de deservire, sprijinul la toate etapele de cooperare și prețuri rezonabile.

Serviciile noastre

Specialiștii Emigrare sunt pregătiți să vă ajute, nu doar în procesul de obținere a cetățeniei moldovenești. De asemenea, vom soluționarea orice probleme juridice, lucrul cu documentația, traducerea autorizată a textelor iar în caz de necesitate interpretarea competentă a actelor legislative. Echipa noastră are avocați și specialiști înalt calificați din diverse domenii. Aceștia sunt capabili să rezolve rapid cele mai neobișnuite sarcini. O experiență solidă în acest domeniu și o atitudine responsabilă față de problemele clientului – sunt condițiile care vă pot asigura un nou pașaport moldovenesc în termen rapid.

De ce merită să vă adresați, anume la noi?

Colaborarea cu emigrarea.md întrunește o serie de avantaje:

  • soluționarea problemelor juridice;
  • nivel înalt de deservire;
  • asistența clientului la fiecare etapă a procedurii;
  • strângerea documentației necesare;
  • interacționarea cu structurile guvernamentale;
  • prețuri rezonabile;
  • garanția transparenței și legalității contractului.

Avantajele pașaportului moldovenesc

Cetățenia moldovenească oferă noi perspective de călătorie sau muncă în 111 țări din lume. Având pașaport moldovenesc cetățeanul are:

  • dreptul de călătorie fără viză în spațiul Uniunii Europene în termen de 90 de zile;
  • dreptul de călătorie în 111 țări din lume;
  • șansa de angajare în țările europene și de instruire în instituții prestigioase;
  • dreptul la pachet social avantajos în cazul angajării în câmpul muncii în UE.

Toate avantajele enumerate nu înseamnă neapărat pentru client părăsirea casei. După obținerea pașaportului moldovenesc cetățeanul poate rămâne pe teritoriul propriei țări, profitând de noile posibilități.

Viața confortabilă și afacerile rentabile în UE – sunt cu mult mai aproape decât credeți. Acest lucru este posibil datărotă emigrare.md – cel mai bun asistent pentru problemele juridice legate de cetățenie/pașapoarte!

Pentru a afla mai multe detalii, luați legătura cu noi la numărul afișat.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup