Comandă un apelComandă un serviciu
Comanda apel Comandă un apel

Cine are dreptul de a obține cetățenia română

Pașaport românesc astăzi nu numai posibilitatea de a călători fără viză pentru patrie lor; Dracula. Aceasta este o trecere în toate țările UE. După ce a primit documentul râvnit, puteți fără permise suplimentare pentru a călători, în direct, de studiu și de muncă în UE. Imaginind cine are dreptul să treacă prin cetățenia România și procedura de recuperare pentru a obține un pașaport european. Prevenit cei care au pierdut-o dată, nu se limitează la lista.

Recuperare cetățenia română modul cel mai direct pentru a obține un pașaport european, împreună cu compania Emigrare.md. Să prezinte toate documentele necesare sunt disponibile la cel mai apropiat departament consular al România. Dar, mai întâi, să vedem cine are dreptul de a obține cetățenia în acest fel.

Puteți conta pe România restaurarea cetățeniei, dacă:

 1. pierderea cetățeniei din cauza unor circumstanțe dincolo de motivele dumneavoastră înainte de 22 decembrie 1989, sau a fost anulat fără știrea și consimțământul;
 2. Fiul sau fiica, care și-a pierdut cetățenia până la 22 decembrie 1989 motive independente de voința lor;
 3. a pierdut, de asemenea, cetățenia română în 1940, când Moldova a devenit parte a Uniunii Sovietice;
 4. Un descendent al celor care au pierdut cetățenia România după teritoriul Republicii Moldova a devenit parte a Uniunii Sovietice în 1940. Aceasta este, în cazul în care unul dintre părinți sau bunici au trăit pe teritoriul Moldovei între 1918 și 1940, când încă mai era o parte din România.

Dacă vă aflați într-unul dintre elementele Felicitări, sunteți eligibil pentru o procedură de cetățenie simplificată România, și, în consecință, a Uniunii Europene. Dar, chiar dacă acest lucru, înainte de timp să se bucure de ea, nu este necesar: colectarea și hârtiile pot dura mai multe luni, iar dacă ați făcut o greșeală în cel puțin unul dintre elementele sau chiar mai mult.

Înainte de a pune pașaportul râvnit în buzunar, va trebui să treacă prin următorii pași:

 1. Pregătirea documentelor pentru a dovedi că sunt eligibile pentru recuperarea cetățeniei române (date cu privire la rude care s-au născut înainte de 1940 în fostul teritoriu al România, de exemplu, includ aici);
 2. Aplicarea pentru cetățenie în misiuni de recuperare pe teritoriul România sau oficiile consulare din România în Moldova, Rusia, etc ;.
 3. Revizuirea documentelor angajații consulatului român și de a primi o notificare pe care le poate deveni un cetățean al Uniunii Europene;
 4. jurământul de credință față de România și un certificat de cetățenie;
 5. Obține certificatul de naștere românesc și CNP (cod personal de licență);
 6. Obține certificatul de căsătorie românesc (dacă este cazul);
 7. Ia un pașaport (cu indicarea locului de reședință în străinătate, în cazul în care încă nu doresc să se mute în rezidență permanentă în România).

Pentru a fi confundate în oricare dintre etapele este foarte simplu. Cele mai multe dificultăți apar chiar și la primul pas în colecția de documente, care trebuie în mod constant să completeze, să corecteze și să actualizeze, în cazul în care termenul de valabilitate a anumitor certificate a expirat. Cum de a obține cetățenia română rapid și fără complicații?

Specialiștii companiei Emigrare.md ajuta la a face jungla birocratică mai prietenos. Avocații care sunt în mod constant lucrează cu legislația românească, vă sfătuim, să vă ajute să colecteze toate informațiile necesare, pentru a găsi informații despre familie care locuiesc pe teritoriul România și au pașaport românesc, cât mai curând posibil.

Apropo, cetățenia România va trebui să citească textul jurământului și să răspundă la câteva întrebări reprezentanților consulatului în limba română. Dacă nu sunteți sigur în cunoștințele lor, atunci angajații Emigrare.md dețin pentru tine curs de blitz, ceea ce va ajuta să stăpânească lectură de bază și fraze de conversație fără probleme.

Consult companie Emigrare.md, Fă-ți cetățenia europeană și să planifice o viață nouă acum.

Scroll up