Cum se desfăşoară depunerea jurămîntului pentru obţinerea cetățeniei române?

Compania Emigrare.md este specializată în acordarea ajutorului calificat vizînd pregătirea documentelor necesare pentru obţinerea cetăţeniei României şi susţinerea jurămîntului. Procesul de primire a jurămîntului este strict reglementat, totuşi vom încerca să răspundem la întrebările de bază referitoare la această procedură.

FAQ scurt referitor la etapele de pregătire şi susţinere a jurămîntului

  • Programare la jurămînt. Programare – este înscrierea la procedura jurămîntului. Conform standartului trebuie de venit personal la ambasadă, nu mai tîrziu de jumătate de an după primirea notificării despre ieşirea ordinului privind jurămîntul dumneavoastră.
  • Însoţire la jurămînt la consulat în România sau Rusia ( Moscova, Sankt-Petersburg). Experţii noştri vor oferi asistenţă completă, avînd în vedere că susţinerea jurămîntului prevede cunoaşterea limbii române la un nivel destul de liber. Sprijinul oferit de specialiştii cu experienţă va contribui la evitarea cheltuielilor birocratice neplăcute.
  • Însoţire în consulatul României. Apelînd la noi, dumneavoastră faceţi alegerea în favoarea unei abordări individuale corecte, economia timpului personal şi a răbdării.
  • Reprogramarea la jurămînt. O reprogramare la jurămînt în confirmitate cu legislaţia în vigoare nu există, de aceea susţinerea jurămîntului trebuie să fie obligator în perioada indicată mai sus.
  • Prelungirea termenului de susţinere a jurămîntului. Prelungirea termenului de susţinere a jurămîntului lipseşte, aceasta era posibil mai înainte, dar numai prin cerere scrisă.
  • Detaşarea jurămîntului de la Bucureşti la locul de trai. Noi garantăm detaşare operativă a susţinerii jurămîntului în Bucureşti şi ataşarea acestei oportunităţi la locul de reşedinţă, de la dumneavoastră se va cere îndeplinirea unei cereri pentru completarea dosarului.
  • Susţinerea jurămîntului avînd cunoştinţe minime de limbă. Apelînd la noi, noi vom efectua lecţii individuale, unde dumneavoastră veţi însuşi un program de limbă de bază şi veţi învăţa textul jurămîntului. Se poate de simplificat procedura de trecere a jurămîntului şi de transferat susţinerea conform locului dumneavoastră de trai.
  • Susţinerea repetată a jurămîntului. Conform legislaţiei susţinerea repetată a jurămîntului nu este. La susţinerea propriu-zisă a jurămîntului la consulat, consulul singur decide dacă să vă ofere o nouă încercare pentru susţinerea repetată a jurămîntului peste 3 luni.
  • Verificarea legalităţii Certificatului de cetăţenie. Noi garantăm autenticitatea tuturor documentelor, dumneavoastră aveţi acees la resursele necesare pentru confirmarea operativă a legalităţii Certificatului privind cetăţenia României.
  • Pregătirea pentru jurămînt. Serviciile noastre sunt îndreptate spre trecerea rapidă a tuturor procedurilor stipulate prin lege de către solicitanţi şi la cursuri individuale privind studierea rapidă a limbii române.
  • Corectarea ordinului. Din 2018 această practică a fost anulată.
  • Obţinerea cetăţeniei pentru copii. Toţi copiii a căror părinţi au primit cetăţenie română, se consideră cetăţeni ai ţării, chiar dacă ei nu sunt înscrişi în certificat.

Cum noi lucrăm?

Pentru început este de ajuns să lăsaţi o cerere pe siteul nostru, după care managerul nostru va ieşi cu dumneavoastră la contact şi vă va oferi o consultaţie detaliată privind acţiunile următoare. Servicille noastre sunt îndreptate spre trecerea rapidă de către solicitanţi a tuturor procedurilor necesare stipulate prin lege.

Colaborînd cu compania Emigrare.md, dumneavoastră puteţi beneficia de o abordare integrată privind rezolvarea problemei în cauză. Oferim consultaţii gratuite referitor la pregătirea complexă îndreptată spre susţinerea jurămîntului. Să aflaţi detalii referitor la serviciile noastre dumneavoastră puteţi, apelînd consultantul pe numărul indicat.

Cu echipa noastră puteți să obtineți cu succes pasaport roman inclusiv și buletin romancetatenia romana, să pregătiți documente pentru alocatia pentru copii Romania, obtinerea permisului de conducere românesc și alte documente de model român.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup