De ce cetăţenia şi paşaportul Moldovei trebuie de obţinut prin companii moldoveneşti?

După semnarea de către Moldova a acordului privind regimul fără viză cu Uniunea europeană, mulţi cetăţeni se gîndesc la cetăţenia acestei ţări. Paşaportul Moldovei reprezintă un document promiţător pentru călătoria fără înregistrarea vizei în toate ţările ce fac parte din Uniunea Europeană.

Astăzi multe companii propun ajutor pentru dobîndirea paşaportului moldovenesc, dar dacă dumneavoastră doriţi să treceţi toate instanţele cu pierderi de timp minimale şi în acelaşi timp să ocoliţi dificultăţile birocratice, atunci cel mai bine este să apelaţi la profesioniştii moldoveneşti.

Apelînd la compania noastră dumneavoastră beneficiaţi de o consultare complexă privind emigrarea şi suport multilateral la toate etapele de obţinere a cetăţeniei şi înregistrarea paşaportului Moldovei.

Pe noi ne aleg, deoarece noi:

  • Propunem siguranţă şi legalitate. La noi lucrează cei mai buni specialişti moldoveneşti, care acţionează în mod exclusiv conform legislaţiei în vigoare. Dispunem de acces direct la baza de date informativă şi întregul proces îl controlăm, în mod nemijlocit, pe loc;

  • Lucrăm calitativ şi rapid. Avocatul nostru însoţeşte clientul la fiecare etapă, ceea ce minimizează problemele şi neînţelegerile la ambasadă;

  • Garantăm abordare individuală. Analizăm foarte atent problema clientului şi propunem cele mai bune căi pentru rezolvarea acesteia;

  • Lucrăm fără intermediari, de aceea propunem preţuri fidele pentru serviciile prestate;

  • Mai mult de 10 ani lucrăm în această direcţie şi datorită experienţei acumulate pe parcursul acestui timp, rezolvăm cu succes cele mai complicate sarcini în ceea ce priveşte dobîndirea de către străini a cetăţeniei Moldovei.

Preţul pentru înregistrarea cetăţeniei se calculează individual pentru fiecare client şi depinde de pachetul de servicii ales, vîrstă şi numărul de solicitanţi.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup