Deschiderea propriei afaceri în RM

Emigrare.md își lărgește spectrul de servicii! Dacă până acum a fost compania renumită pentru ajutorul acordat în dobândirea cetățeniei românești, acum te va ajuta să-ți întemeiezi o afacere pe teritoriul Republicii Moldova.

Drumul care trebuie parcurs pentru inițierea unei afaceri în Republica Moldova, de cele mai multe ori, este dificil și anevoios. Sistemul nostru este foarte birocratic, de aceea, procesul de deschidere a unei firme nu este dintre cele mai plăcute și ușoare. De aceea, ne-am gândit să ne ocupăm noi cele mai dificile părți ale acestui proces. Compania Emigrare.md vă va consulta în cele mai mici detalii cum să obțineți acreditări și certificate pentru a deschide o afacere.

Specialiștii noștri vor fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul pregătirii dosarului necesar de documente, vă vor însoți la instituțiile de stat pentru a obține certificatele necesare și vă vor ajuta să deschidețti contul bancar.

Dacă nu aveți bine conturată ideea de afacere, colaboratorii noștri vă pot da un sfat în ce domeniu și cum a-ți putea să vă dezvoltați o afacere în Moldova, care sunt diferențele legislative față de alte țări și nuanțele de care trebuie să țineți cont în procesul de deschidere a unei firme. Împreună cu specialiștii noștri veți putea schița un scurt business-plan, după care veți putea da start inițiativei.

Compania Emigrare.md vă oferă o șansă unică de a vă deschide afacere în timp redus și cu mijloace rezonabile. Nu ratați șansa de a vă împlini un vis, acela de a avea propria afacere de succes.

Emigrare.md – ajutorul numărul unu pentru tine și familia ta!

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup