Transcrierea documentelor: ce trebuie de cunoscut despre aceasta?

Doriţi să înregistraţi căsătoria/divorţul, să primiţi certificat de naştere sau să fixaţi decesul unui cetăţean al României? Primul lucru la care trebuie să vă gîndiţi la înregistrarea căsătoriei şi altor contracte/afaceri – transcrierea documentelor în română.

Conform legii stabilite privind documentele de stare civilă cu reeditare ulterioară, introducerea unor modificări poate fi făcută numai cu permisiunea şefului primăriei teritorial-regionale, unde se află toate documentele despre cetăţenii acestei localităţi.

Iată de ce majoritatea specialiştilor recomandă de apelat la companii verificate, care cunosc foarte bine ,,bucătăria'' din interior. În Centrul Multifuncţional de Documente Emigrare.md lucrează anume astfel de angajaţi. Într-un timp scurt, ei pot efectua chiar şi cea mai dificilă sarcină la «5+».

Despre servicii

Unul dintre serviciile prestate de compania noastră, este “Transcrierea documentelor de stare civilă în România (naştere, căsătorie, divorţ) pentru o perioadă standartă”, (de la 6 pînă la 10 luni ) sau “Transcrierea documentelor de stare civilă în România (naştere, căsătorie, divorţ) în regim urgent” ( de la 2 săptămîni pînă la o lună).

În gama largă de servicii suplimentare intră:

  • schimbarea familiei;
  • primirea duplicatului certificatelor;
  • verificarea stadiului transcrierii;
  • verificarea numărului de identificare;
  • verificarea legalităţii certificatelor;
  • obţinerea certificatelor pentru copii.

Atrageţi atenţia! În cazul în care se produc greşeli în procesul de transcriere a documentelor, dumneavoastră vi se va refuza la înregistrarea cetăţeniei străine.

A comanda transcrierea certificatului român la compania Emigrare.md

Pentru a înregistra cererea la transcrierea documentelor de stare civilă în România conform perioadei standart sau urgente, apelaţi numărul +(373) 79 777 331. Specialiştii companiei noastre, vor prelucra rapid cererea dumneavoastră, stabilind ora şi ziua întîlnirii cu avocatul nostru.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup