Cetățenia României pentru ruși

Dumneavoastră v-aţi gîndit la obţinerea unui paşaport de cetăţenie a unei ţări ce apaţine UE? Pasaport roman – cea mai optimală alegere, reieşind din multe puncte de vedere, iar cetatenia romana pentru ruşi poate fi mult mai accesibilă, decît oricare alta. Ţările membre ale Uniunii Europene dispun de o politică de migrare personală. De aceea, fiecare ţără necesită diferite cerinţe proprii, care se aplică pentru cei care doresc să primească cetăţenie.

Una dintre cerinţe este timpul de şedere în ţară. Cel mai des, în Europa, paşaport de cetăţenie, al unei ţări sau alta, se poate de primit după termenul de la 2 pînă la 10 ani de şedere pe teritoriul ţării membre a UE. Totuşi, cetăţenia României pentru populaţia rusă poate fi oferită MULT MAI REPEDE – de la un an pînă la un an şi jumătate, şi pentru aceasta NU ESTE NECESAR DE LOCUIT PE TERITORIUL României.

Noi cunoaştem toate principiile legislaţiei de migrare ale României şi vom fi bucuroşi să vă ajutăm la fiecare etapă de obţinere a cetăţeniei. Noi lucrăm în corespundere totală cu normele legislative ale României şi vă vom ajuta să obţineţi cetăţenie legală din toate punctele de vedere. Nu există un algoritm universal de obţinere a cetăţeniei şi pentru fiecare doritor sunt elaborate metode individuale de înregistrare. În acest proces complicat, dumneavoastră veţi avea nevoie, în mod obligator, de un ajutor cu experienţă, care cunoaşte totul despre metodele de obţinere a cetăţeniei României pentru ruşi. Noi cu bucurie vom îndeplini pentru dumneavoastră acest rol, cum deja am reuşit să ajutăm sute de doritori pînă la dumneavoastră.

Acum cetăţenia Română pentru populaţia rusă a devenit mult mai accesibilă. Cu specialiștii noștri puteți să colectați rapid și profitabil toate acte necesare pentru cetatenia romana. Puteţi apela consultanţii noştri şi vă informa referitor la serviciile noastre.

Serviciile noastre:

  • Ajutor în obţinerea cetăţeniei Moldovei;
  • Cetăţenia Română și buletin romanesc pentru cetățeni ruşi.
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup