Desfacerea căsătoriei

Desfacerea căsătoriei este un pas emoțional și complicat a soților, îndreptat spre încetarea relației lor de căsătoriei.

Adesea, pe lângă desfacerea căsătoriei apare și problema privind custodia copiilor, participarea a ambilor părinți la educația și întreținerea lor, pensia alimentară, împărțirea bunurilor și alte aspecte legate de separarea vieții personale și financiare. 

Acest proces este destul de complicat și divers, în dependență de fiecare caz în parte. 

Spre exemplu, cuplurile care decid să își desfacă căsătoria pe cale amiabilă pot alege varianta divorțului la notar. Spre deosebire de opțiunea divorțului în fața instanței judecătorești, divorțul la notar este o procedură mult mai simplă și rapidă, chiar și în cazul existenței copiilor minori, atât timp cât ambii soți sunt de acord în privința condițiilor stabilite.

Procedura Divorțului în Moldova

Referindu-ne însă la cerere de divorț cu copil minor, menționăm că este necesară implicarea autorităților tutelare, în cazul litigiilor cu privire la stabilire custodiei copilului după divorț. Pe când în cazul desfacerii căsătoriei la Starea Civilă, chiar și în familiile cu copii, implicarea autorităților tutelare nu este obligatorie.

În fața acestor situații dificile, este important să fiți îndrumați de juristii competenți în dreptul familiei, iar echipa noastră vă oferă sprijinul necesar pentru a vă ghida în acest proces complicat.

Spre atenției Dvs. vă propunem sprijin în soluționarea litigiilor, privind:

• Divorț prin judecată: Experiența noastră acoperă toate tipurile de divorț, fie că este vorba despre desfacerea căsătoriei prin acordul soţilor, sau un proces mai complex în instanță.

• Custodie și drepturi parentale: Susținem și cunoaștem care sunt drepturile părinților esențiale, asigurând o abordare echitabilă în stabilirea custodiei.

• Pensie alimentară și sprijin financiar: Stabilim și apărăm drepturile clientului nostru în ceea ce privește pensia alimentară și sprijinul financiar.

• Împărțirea bunurilor: Ajutăm la evaluarea și împărțirea corectă a bunurilor în urma divorțului, astfel încât procesul să fie cât mai corect.

Programați-vă acum la o consultație pentru a primi sprijinul de care aveți nevoie, iar noi vă garantăm confidențialitate totală și profesionalism.

Consolidarea și dezvoltarea structurii

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat acum 16 ani și propune ajutor calificat în pregătirea și depunerea documentelor pentru cetățenia română si moldovenească.

Noi cunoaștem că dificultatea de a trece anumite etape pentru obținerea pașaportului străin, deseori se soldează cu dezicere, ce aceea în acest timp de ani de experiență, echipa noastră de specialiști au formulat un sistem eficient și clar de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locul de trai al clientului.

Juriștii noștri se iau de cazurile, în care alte companii populare refuză în ajutor. Pentru noi nu există sarcini irealizabile, de aceea în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează juriști calificați în domeniul migrației, cu o experiență mare și capacitatea de a găsi soluții optime în situațiile dificile.

Sarcina organizației

Principiul de bază activității noastră – oferirea unui ajutor juridic calitativ, calificat și însoțirea persoanelor fizice, care au decis să obțină cetățenia străină! Avantajele colaborării cu echipa Emigrare.md:

  • Atitudinea corectă și cinstită față de client
  • Legalitate
  • Operativitate
  • Abordare individuală
  • Soluționarea problemelor dificile
  • Colaboratori înalt calificați

Având grijă de bunăstarea dumneavoastră, noi devenim mai buni: achiziționăm cunoștințe noi, experiență și îmbunătățim calificarea. Aflați de la consultanții noștri, cum puteți obține simplu cetățenia Română si Moldovei.

Cum noi lucrăm
01
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
02
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României sau Moldovei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
03
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
04
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
05
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
06
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României sau Moldovei.
Comentariile experților
Victor Ochinciuc
Victor Ochinciuc
Director general
"Compania Emigrare.md – aceasta este mai mult de 15 ani de experienţă în domeniul migraţiei, jurişti competenţi, şi schema de asistenţă care funcţionează bine în obţinerea cetăţeniei străine. Serviciile noastre includ, de asemenea : consultaţii juridice, birou de traduceri, servicii de transport, reprezentarea intereselor în instanţe şi altele. Aflaţi, cum puteţi deveni cetăţean a României sau Moldovei de la consultanţii noştri".
Ochinciuc Iuliana
Ochinciuc Iuliana
Director executiv
"Pentru ajutor, la noi deseori apelează cetăţenii Moldovei, Ucrainei, Rusiei, şi ale alor ţări CSI. Fiecare are scopurile şi planurile sale. De-a lungul anilor, am învăţat să găsim cele mai bune soluţii la problemele clienţilor, indiferent de locaţia lor. Noi construim colaborarea în aşa mod, încît să minimizăm participarea clienţilor la probleme birocratice. Anume de aceasta, noi întotdeauna satisfacem nevoile tuturor care au nevoie de ajutor juridic".
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup