Comandă un apelComandă un serviciu

Acte necesare pentru pașaport român, obtinere pasaportului roman

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md oferă asistență completă și consultanță în întrebările legate de actele necesare și obtinere pasaportului roman.

Pașaportul României oferă cetățenilor ei posibilitatea de a traversa legal toate punctele de trecere a frontierei. În alte țări acest document reprezintă garanția protecții și a susținerii din partea Ambasadelor României și a altor organe de state.

 • pașaport – 2 ore (valabil 1 an);
 • pașaport român – până la 14 zile (valabil 10 ani).

Pentru persoanele minore, noi vă vom ajuta să obțineți rapid pașaportul biometric, care va fi valabil 3 ani.

Ce documente sunt necesare pentru pașaport român?

 • Buletin de identitate;
 • Pașaportul actual;
 • Certificat de naștere/căsătorie/divorț;
 • Documentul de confirmare a cetățeniei române.

Lista de documente pentru obtinere pasaportului roman pentru copii minori, include în sine documentele cu privire la părinți și anume:

 • Buletin de identitate;
 • Pașaport;
 • Certificat de naștere;
 • Certificat de căsătorie/divorț;
 • Confirmarea cetățeniei române;
 • Declarația cu privire la faptul că ambii părinți sunt de acord cu eliberarea pașaportului român pentru copilul lor.

Dar de asemenea și documentele cu privire la copilul minor:

 • Certificat de naștere;
 • Pașaport.

Dumneavoastră trebuie să știți că:

 • Nu este obligatoriu să efectuați depunerea documentelor și ridicarea pașaportului personal.
 • Puteți înregistra procura pe o persoană, care se va ocupa de toate întrebările referitor la pașaport.
 • După ce ați obținut cetățenia română puteți să pregătiți documente pentru alocația pentru copii in România tot cu ajutorul specialiștilor noștri.

În cazul în care aveți întrebări privind cat e alocatia in Romania, ce acte sunt necesare pentru alocația pentru copii în România și ce prevede întreaga procedură, oricînd ne puteți apela, iar consultanții noștri vor fi întotdeauna bucuroși să vă răspundă la toate întrebările.

Avantajele colaborării cu Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md

 • Legal și sigur. Dirijăm dosarul clientului în baza procurii notariale și acționăm exclusiv în baza condițiilor legale. Pregătiți pachet de documente complet pentru cetatenia romana și obțineți pasaport roman – pret la serviciile noastre sunt accesibile.
 • Însoţire -VIP. La toate etapele, cu dumneavoastră va fi juristul nostru - vorbitor nativ. Aceasta va diminua neînţelegerile la ambasadă.
 • Abordare individuală. Analizăm detaliat problema clientului, căutăm soluția optimă și propunem condiții avantajoase pentru încheierea contractului cu privire la serviciile prestate.

Pasaport roman pret:

Prețul serviciilor: 75 EURO
Consolidarea și dezvoltarea structurii

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat acum 11 ani și propune ajutor calificat în pregătirea și depunerea documentelor pentru cetățenia română, moldovenească și rusă.

Noi cunoaștem că dificultatea de a trece anumite etape pentru obținerea pașaportului străin, deseori se soldează cu dezicere, ce aceea în acest timp de ani de experiență, echipa noastră de specialiști au formulat un sistem eficient și clar de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locul de trai al clientului.

Juriștii noștri se iau de cazurile, în care alte companii populare refuză în ajutor. Pentru noi nu există sarcini irealizabile, de aceea în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează juriști calificați în domeniul migrației, cu o experiență mare și capacitatea de a găsi soluții optime în situațiile dificile.

Sarcina organizației

Principiul de bază activității noastră – oferirea unui ajutor juridic calitativ, calificat și însoțirea persoanelor fizice, care au decis să obțină cetățenia străină! Avantajele colaborării cu echipa Emigrare.md:

 • Atitudinea corectă și cinstită față de client
 • Legalitate
 • Operativitate
 • Abordare individuală
 • Soluționarea problemelor dificile
 • Colaboratori înalt calificați

Având grijă de bunăstarea dumneavoastră, noi devenim mai buni: achiziționăm cunoștințe noi, experiență și îmbunătățim calificarea. Aflați de la consultanții noștri, cum puteți obține simplu cetățenia Română, Moldovei și Rusiei.

Cum noi lucrăm
1
etapă
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
2
etapă
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României, Moldovei sau Rusiei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
3
etapă
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
4
etapă
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
5
etapă
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
6
etapă
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României, Moldovei sau Rusiei.
Comentariile experților
Victor Ochinciuc
Victor Ochinciuc
Director general
"Compania Emigrare.md – aceasta este 11 ani de experienţă în domeniul migraţiei, jurişti competenţi, şi schema de asistenţă care funcţionează bine în obţinerea cetăţeniei străine. Serviciile noastre includ, de asemenea : consultaţii juridice, birou de traduceri, servicii de transport, reprezentarea intereselor în instanţe şi altele. Aflaţi, cum puteţi deveni cetăţean a României, Moldovei sau Rusiei de la consultanţii noştri".
Ochinciuc Iuliana
Ochinciuc Iuliana
Consultant expert pe întrebările privind emigrarea
"Pentru ajutor, la noi deseori apelează cetăţenii Moldovei, Ucrainei, Rusiei, şi ale alor ţări CSI. Fiecare are scopurile şi planurile sale. De-a lungul anilor, am învăţat să găsim cele mai bune soluţii la problemele clienţilor, indiferent de locaţia lor. Noi construim colaborarea în aşa mod, încît să minimizăm participarea clienţilor la problemele de hîrtie. Anume de aceasta, noi întotdeauna satisfacem nevoile tuturor care au nevoie de ajutor juridic".
Scroll up