Înregistrarea SRL-ului în Moldova

În lumea modernă, frontierele pentru afaceri devin din ce în ce mai transparente, iar Moldova se distinge ca un loc unde ambițiile antreprenoriale se pot întâlni cu oportunități fără precedent. Emigrare.md oferă servicii complete pentru cetățenii străini care doresc să înregistreze o SRL în Moldova, asigurând o tranziție lină și dezvoltarea de succes a afacerii Dumneavoastră pe noua piață.

Avantajele înregistrării unei SRL în Moldova:

 1. Avantaj geografic: Moldova se află la intersecția căilor dintre Europa de Est și Europa de Vest, oferind oportunități unice pentru accesul la piețele din Europa Occidentală și Europa de Est.

 2. Impozitare favorabilă: Moldova oferă unele dintre cele mai atractive condiții fiscale din regiune, inclusiv un sistem simplificat de impozitare pentru afacerile mici și mijlocii, precum și diverse stimulente fiscale pentru investitori.

 3. Climat de afaceri simplificat: Țara lucrează activ la minimizarea procedurilor birocratice, făcând procesul de creare și conducere a unei afaceri mai simplu și mai accesibil.

 4. Stimulente pentru investiții: Guvernul Moldovei oferă diferite forme de sprijin pentru investitori, inclusiv granturi, facilități fiscale și ajutor în obținerea finanțării.

 5. Apropiere culturală și lingvistică: Pentru antreprenorii cât din România, atât și din țările CSI, Moldova oferă un mediu confortabil pentru viață și muncă, facilitând procesul de adaptare.

 6. Integrare europeană: În dorința de integrare în UE, Moldova asigură acces potențial la piețele și finanțele țărilor UE, deschizând noi oportunități pentru antreprenori și posibilitatea de a obține granturi sponsorizate de organizații precum OSMESD, FIA, AEER, EBA etc.

Cum poate ajuta emigrare.md:

 1. Consultanță privind înregistrarea afacerii: Oferim un spectru complet de servicii pentru înregistrarea SRL, inclusiv pregătirea documentației necesare și asistență la organele de stat.

 2. Suport juridic: Specialiștii noștri vă vor oferi suport juridic pe parcursul întregului proces de înregistrare și conducere a afacerii.

 3. Ajutor în obținerea stimulentelor pentru investiții: Vă vom ajuta să profitați de programele de sprijin guvernamentale și să obțineți acces la finanțare și facilități fiscale.

Alegând Moldova pentru înregistrarea SRL-ului Dumneavoastră, alegeți calea către creștere stabilă și succes. Emigrare.md este gata să devină partenerul dumneavoastră de încredere pe acest drum, oferind un suport complet și servicii profesionale pentru afacerea dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să faceți acest pas important în viitorul întreprinderii Dumneavoastră.

Consolidarea și dezvoltarea structurii

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat acum 16 ani și propune ajutor calificat în pregătirea și depunerea documentelor pentru cetățenia română si moldovenească.

Noi cunoaștem că dificultatea de a trece anumite etape pentru obținerea pașaportului străin, deseori se soldează cu dezicere, ce aceea în acest timp de ani de experiență, echipa noastră de specialiști au formulat un sistem eficient și clar de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locul de trai al clientului.

Juriștii noștri se iau de cazurile, în care alte companii populare refuză în ajutor. Pentru noi nu există sarcini irealizabile, de aceea în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează juriști calificați în domeniul migrației, cu o experiență mare și capacitatea de a găsi soluții optime în situațiile dificile.

Sarcina organizației

Principiul de bază activității noastră – oferirea unui ajutor juridic calitativ, calificat și însoțirea persoanelor fizice, care au decis să obțină cetățenia străină! Avantajele colaborării cu echipa Emigrare.md:

 • Atitudinea corectă și cinstită față de client
 • Legalitate
 • Operativitate
 • Abordare individuală
 • Soluționarea problemelor dificile
 • Colaboratori înalt calificați

Având grijă de bunăstarea dumneavoastră, noi devenim mai buni: achiziționăm cunoștințe noi, experiență și îmbunătățim calificarea. Aflați de la consultanții noștri, cum puteți obține simplu cetățenia Română si Moldovei.

Cum noi lucrăm
01
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
02
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României sau Moldovei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
03
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
04
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
05
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
06
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României sau Moldovei.
Comentariile experților
Victor Ochinciuc
Victor Ochinciuc
Director general
"Compania Emigrare.md – aceasta este mai mult de 15 ani de experienţă în domeniul migraţiei, jurişti competenţi, şi schema de asistenţă care funcţionează bine în obţinerea cetăţeniei străine. Serviciile noastre includ, de asemenea : consultaţii juridice, birou de traduceri, servicii de transport, reprezentarea intereselor în instanţe şi altele. Aflaţi, cum puteţi deveni cetăţean a României sau Moldovei de la consultanţii noştri".
Ochinciuc Iuliana
Ochinciuc Iuliana
Director executiv
"Pentru ajutor, la noi deseori apelează cetăţenii Moldovei, Ucrainei, Rusiei, şi ale alor ţări CSI. Fiecare are scopurile şi planurile sale. De-a lungul anilor, am învăţat să găsim cele mai bune soluţii la problemele clienţilor, indiferent de locaţia lor. Noi construim colaborarea în aşa mod, încît să minimizăm participarea clienţilor la probleme birocratice. Anume de aceasta, noi întotdeauna satisfacem nevoile tuturor care au nevoie de ajutor juridic".
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup