Transcrierea actelor de stare civilă în România

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md oferă asistență completă în etapa de transcriere a actelor de stare civilă în România. Această procedură este indispensasbilă pentru cei, care doresc să primească cetățenia română și se realizează la oficiile stării civile, în unul din următoarele orașe:

 • Iași (până la 60 de zile);
 • Tecuci (până la 30 de zile);
 • Vaslui (până la 60 de zile);
 • La primăria sectoarelor 1-6 în București (până la 30-60 de zile).

Cu noi este posibilă depunerea la transcriere și în alte orașe ale României.

Actele de stare civilă, precum certificatul de naștere și certificatul de căsătorie sunt obligatorii pentru traducerea în limba română, cu transcrierea tuturor numelor proprii, pentru a primi buletin roman (pașaport intern) și pașaport roman. Adresându-vă în Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md, dumneavoastră beneficiați de asistență juridică de calitate. Garantăm o procedură de transcriere maximal rapidă!

Ce documente sunt necesare pentru a transcriere certificatul de naștere?

 • Certificat de naștere din țara de proveniență;
 • Certificat de redobândire a cetățeniei române;
 • Pașaport național (intern);
 • Pașaport străin;
 • Procura pe avocatul companiei noastre.

Ce documente sunt necesare pentru a transcrie certificatul de căsătorie?

 • Certificatul de căsătorie;
 • Confirmarea cetățeniei române;
 • Certificatul de naștere al soțului și soției;
 • Buletinele soților;
 • Pașapoartele de călătorie ale soților;
 • Cerere de la ambii soți (în caz de necesitate);
 • Procura pe avocatul companiei noastre.

Atrageți atenția: dacă vă aflați în afara RM, oricum puteți beneficia de serviciile companie Emigrare.md. Procura poate fi înregistrată la Consulatul RM sau la notarul din țara de trai. 

Și după ce ați devenit cetățean român puteți să pregătiți documente pentru alocația pentru copii in România tot cu ajutorul specialiștilor noștri.

Dacă dumneavoastră încă nu ați început să colectați pachetul de documente pentru obținerea pașaportului român, vă propunem să faceți asta chiar acum! Noi avem o experiență de 15 ani în domeniul consultanței migraționale și o echipă din cei mai buni juriști din Moldova, calificați corespunzător.

Consolidarea și dezvoltarea structurii

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat acum 16 ani și propune ajutor calificat în pregătirea și depunerea documentelor pentru cetățenia română si moldovenească.

Noi cunoaștem că dificultatea de a trece anumite etape pentru obținerea pașaportului străin, deseori se soldează cu dezicere, ce aceea în acest timp de ani de experiență, echipa noastră de specialiști au formulat un sistem eficient și clar de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locul de trai al clientului.

Juriștii noștri se iau de cazurile, în care alte companii populare refuză în ajutor. Pentru noi nu există sarcini irealizabile, de aceea în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează juriști calificați în domeniul migrației, cu o experiență mare și capacitatea de a găsi soluții optime în situațiile dificile.

Sarcina organizației

Principiul de bază activității noastră – oferirea unui ajutor juridic calitativ, calificat și însoțirea persoanelor fizice, care au decis să obțină cetățenia străină! Avantajele colaborării cu echipa Emigrare.md:

 • Atitudinea corectă și cinstită față de client
 • Legalitate
 • Operativitate
 • Abordare individuală
 • Soluționarea problemelor dificile
 • Colaboratori înalt calificați

Având grijă de bunăstarea dumneavoastră, noi devenim mai buni: achiziționăm cunoștințe noi, experiență și îmbunătățim calificarea. Aflați de la consultanții noștri, cum puteți obține simplu cetățenia Română si Moldovei.

Cum noi lucrăm
01
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
02
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României sau Moldovei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
03
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
04
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
05
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
06
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României sau Moldovei.
Comentariile experților
Victor Ochinciuc
Victor Ochinciuc
Director general
"Compania Emigrare.md – aceasta este mai mult de 15 ani de experienţă în domeniul migraţiei, jurişti competenţi, şi schema de asistenţă care funcţionează bine în obţinerea cetăţeniei străine. Serviciile noastre includ, de asemenea : consultaţii juridice, birou de traduceri, servicii de transport, reprezentarea intereselor în instanţe şi altele. Aflaţi, cum puteţi deveni cetăţean a României sau Moldovei de la consultanţii noştri".
Ochinciuc Iuliana
Ochinciuc Iuliana
Director executiv
"Pentru ajutor, la noi deseori apelează cetăţenii Moldovei, Ucrainei, Rusiei, şi ale alor ţări CSI. Fiecare are scopurile şi planurile sale. De-a lungul anilor, am învăţat să găsim cele mai bune soluţii la problemele clienţilor, indiferent de locaţia lor. Noi construim colaborarea în aşa mod, încît să minimizăm participarea clienţilor la probleme birocratice. Anume de aceasta, noi întotdeauna satisfacem nevoile tuturor care au nevoie de ajutor juridic".
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup