Reprezentarea intereselor în instanță

Reprezentarea intereselor în instanță

Reprezentarea intereselor în instanță

Centrul Munltifuncţional de Documente Emigrare.md oferă serviciul de reprezentare a interelor în instanţă. Acest serviciu va fi util acelor persoane care din anumite motive nu pot să-şi reprezinte şi să-si apere în mod independept interesele în diferite organe de stat şi structuri.

Juriştii noştri cu experienţă, reprezentînd interesele clienţilor, ştiu, care scopuri se pun în fața lor și cum să le atingă. Noi negociem cu fiecare client, respectând interesele sale și înțelegându-i necesitatea de a beneficia de asistență juridică profesională.

Înregistrarea împuternicirii de reprezentare a intereselor în instanțe

Pentru ca avocații companiei Emigrare.md să poată să reprezinte legal interesele clienţilor în diferite organe și structuri de stat, este necesară întocmirea procurii.

Reprezentarea intereselor în instanță

Procură – document care transmite atribuţiile unei persoane la alta pentru o anumită perioadă de timp. Ea poate fi de 3 tipuri :

  • procură de folosință unică;

  • procură notarială;

  • procură generală.

Primul tip de document se distinge printr-o listă restrânsă de îndatoriri, care sunt încredințate reprezentantului. Procura notarială se utilizează mai des. Elaborarea unui astfel de act de împuternicire presupune nu doar colectarea informației, ci și alte acțiuni, legate de întocmirea mai multor documente.

Orice persoană fizică are posibilitatea de a înregistra împuternicirea de reprezentare a intereselor în instanță la compania Emigrare.md. În procură sunt indicate toate acțiunile de care este împuternicit reprezentantul și aceasta se întărește cu semnătura persoanei reprezentate.

Fără specificarea unui termen exact, procura va fi valabilă în decurs de un an. Dar la întocmirea documentului, părţile pot indica o perioadă specifică de timp.

Dumneavoastră vă veți simți mult mai sigur, știind că interesele vă sunt reprezentate de către un specialist în mai multe domenii de drept, în procesul înregistrării, restabilirii și depunerii documentelor pentru cetățenie.

Noi vom reprezenta interesele dumneavoastră în toate etapele din cadrul procedurii de pregătire și depunere a documentelor, fie vorba de primirea cetăţeniei străine sau recuperarea actelor din structurile de stat.

Cu ajutorul specialiștilor noștri rapid și sigur veți primi:

- toate acte necesare pentru pasaport roman, pasaport rusesc șau moldovenesc;

- toate acte necesare pentru cetatenia romana, cetatenia Moldovei sau Federației Rusă;

- acte necesare pentru alocatia pentru copii Romania sau alte documente suplimentare.

Consolidarea și dezvoltarea structurii

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat acum 16 ani și propune ajutor calificat în pregătirea și depunerea documentelor pentru cetățenia română si moldovenească.

Noi cunoaștem că dificultatea de a trece anumite etape pentru obținerea pașaportului străin, deseori se soldează cu dezicere, ce aceea în acest timp de ani de experiență, echipa noastră de specialiști au formulat un sistem eficient și clar de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locul de trai al clientului.

Juriștii noștri se iau de cazurile, în care alte companii populare refuză în ajutor. Pentru noi nu există sarcini irealizabile, de aceea în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează juriști calificați în domeniul migrației, cu o experiență mare și capacitatea de a găsi soluții optime în situațiile dificile.

Sarcina organizației

Principiul de bază activității noastră – oferirea unui ajutor juridic calitativ, calificat și însoțirea persoanelor fizice, care au decis să obțină cetățenia străină! Avantajele colaborării cu echipa Emigrare.md:

  • Atitudinea corectă și cinstită față de client
  • Legalitate
  • Operativitate
  • Abordare individuală
  • Soluționarea problemelor dificile
  • Colaboratori înalt calificați

Având grijă de bunăstarea dumneavoastră, noi devenim mai buni: achiziționăm cunoștințe noi, experiență și îmbunătățim calificarea. Aflați de la consultanții noștri, cum puteți obține simplu cetățenia Română si Moldovei.

Cum noi lucrăm
01
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
02
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României sau Moldovei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
03
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
04
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
05
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
06
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României sau Moldovei.
Comentariile experților
Victor Ochinciuc
Victor Ochinciuc
Director general
"Compania Emigrare.md – aceasta este mai mult de 15 ani de experienţă în domeniul migraţiei, jurişti competenţi, şi schema de asistenţă care funcţionează bine în obţinerea cetăţeniei străine. Serviciile noastre includ, de asemenea : consultaţii juridice, birou de traduceri, servicii de transport, reprezentarea intereselor în instanţe şi altele. Aflaţi, cum puteţi deveni cetăţean a României sau Moldovei de la consultanţii noştri".
Ochinciuc Iuliana
Ochinciuc Iuliana
Director executiv
"Pentru ajutor, la noi deseori apelează cetăţenii Moldovei, Ucrainei, Rusiei, şi ale alor ţări CSI. Fiecare are scopurile şi planurile sale. De-a lungul anilor, am învăţat să găsim cele mai bune soluţii la problemele clienţilor, indiferent de locaţia lor. Noi construim colaborarea în aşa mod, încît să minimizăm participarea clienţilor la probleme birocratice. Anume de aceasta, noi întotdeauna satisfacem nevoile tuturor care au nevoie de ajutor juridic".
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup