УСЛУГИ МНОГОФУНКЦИОНАЛЬНОГО ЦЕНТРА ДОКУМЕНТОВ EMIGRARE.MD

Serviciile Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md propune un spectru larg de servicii de asistență juridică, prestare de consultații în domeniul protecției și respectării dreptului de obținere a cetățeniei străine, însoțirea în procesul de obținere a cetateniei romane si Moldovei, depunerea jurământului și restabilirea documentelor.

Echipa noastră de juriști dispune de o experiență largă în pregătirea pachetelor complete de documente pentru depunerea și restabilirea cetățeniei statelor UE și CSI. Beneficiind de serviciile Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md, dumneavoastră veți primi informația necesară și corectă de la sursa primară, cu privire la fiecare etapă prin care trece pachetul dumneavoastră de documente, fie că ne referim la obținerea cetățeniei române sau moldovenești. Noi avem grijă de clienții noștri, de aceea garantăm protecția datelor dumneavoastră și confidențialitatea deplină.

Pentru a primi documentele de tip străin este necesară colectarea și depunerea actelor, stabilite de legislației țării care vă interesează. Totuși, deseori când persoanele decid să pregătească și să depună de sine stătător, apar anumite dificultăți din cauza necunoașterii limbii sau a bazei legislative.

Principiul de bază al activități noastre – să fim alături de client în toate etapele de colectare și depunere a documentelor. Noi vă vom ajuta să obțineți cetățenia străină!

Lista de servicii

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup