Restabilirea cetățeniei Republicii Moldova

restabilirea cetăţeniei moldoveneşti cu emigrareCentrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md propune consultanță migrațională complexă și asistență în restabilirea cetățeniei moldovenești:

 • colectarea documentelor pentru inițierea procedurii de restabilire;
 • verificarea statutului juridic actual în Moldova;
 • consultații și ajutor în toate etapele de pregătire a pachetului de documente.

Să restabilească cetățenia moldovenească pierdut poate practic orice cetățean, care anterior s-a dezis de ea din anumite motive. Dacă persoana în cauză a locuit legal peste hotare, atunci el poate să își restabilească cetățenia RM și în același timp să păstreze cetățenia țării de reședință, dacă pe teritoriul ei este recunoscută cetățenia dublă.

Ce documente sunt necesare, pe lângă cererea de tip formular?

 • autobiografia scurtă, cu indicare locului și perioadei de trai anterioare pe teritoriul Moldovei, rudelor și motivele pierderii cetățeniei;
 • documentul sau decizia, care certifică refuzul de cetățenia RM;
 • cazierul juridic din țara de reședință;
 • certificatul de componență a familiei;
 • pașaport (original și 4 copii);
 • confirmarea achitării taxelor de stat;
 • 4 fotografii colore cu dimensiunile 3,5x4,5mm.

Adresându-vă la Emigrare.md, dumneavoastră beneficiați de asistență juridică de calitate. Garantăm o procedură maximal rapidă de restabilire a cetățeniei moldovenești!

Consolidarea și dezvoltarea structurii

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat acum 16 ani și propune ajutor calificat în pregătirea și depunerea documentelor pentru cetățenia română si moldovenească.

Noi cunoaștem că dificultatea de a trece anumite etape pentru obținerea pașaportului străin, deseori se soldează cu dezicere, ce aceea în acest timp de ani de experiență, echipa noastră de specialiști au formulat un sistem eficient și clar de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locul de trai al clientului.

Juriștii noștri se iau de cazurile, în care alte companii populare refuză în ajutor. Pentru noi nu există sarcini irealizabile, de aceea în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează juriști calificați în domeniul migrației, cu o experiență mare și capacitatea de a găsi soluții optime în situațiile dificile.

Sarcina organizației

Principiul de bază activității noastră – oferirea unui ajutor juridic calitativ, calificat și însoțirea persoanelor fizice, care au decis să obțină cetățenia străină! Avantajele colaborării cu echipa Emigrare.md:

 • Atitudinea corectă și cinstită față de client
 • Legalitate
 • Operativitate
 • Abordare individuală
 • Soluționarea problemelor dificile
 • Colaboratori înalt calificați

Având grijă de bunăstarea dumneavoastră, noi devenim mai buni: achiziționăm cunoștințe noi, experiență și îmbunătățim calificarea. Aflați de la consultanții noștri, cum puteți obține simplu cetățenia Română si Moldovei.

Cum noi lucrăm
01
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
02
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României sau Moldovei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
03
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
04
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
05
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
06
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României sau Moldovei.
🥇🔎❓ Cine poate aplica pentru restabilirea cetățeniei moldovenești?

🗹 Aproape toți cetățenii care au renunțat anterior la ea din anumite motive își pot restabili cetățenia moldovenească pierdută. Dacă o persoană a locuit în străinătate în mod legal, atunci poate restabili cetățenia RM și, în același timp, poate păstra cetățenia țării de reședință, dacă dubla cetățenie este recunoscută pe teritoriul acesteia din urmă.

🥇🔎❓ Ce documente sunt necesare pentru restabilirea cetățeniei moldovenești?

🗹 Pe lângă cererea de tip formular, veți avea nevoie de următoarele documente:

 

 • o scurtă autobiografie care să indice locul și perioada de trai anterioară pe teritoriul Moldovei, locul de muncă, rudele și motivele pierderii cetățeniei;
 • documentul sau decizia care atestă renunțarea la cetățenia RM;
 • cazier judiciar din țara de reședință;
 • certificat despre componența familiei;
 • pașaport (original și 4 copii);
 • confirmarea plății taxei de stat;
 • fotografii colore 4 buc. cu dimensiunile de 3,5x4,5 mm.
🥇🔎❓ Ce ajutor oferă Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md?

🗹 Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md oferă consultanță complexă în domeniul migrației și asistență în restabilirea cetățeniei moldovenești:

 

 • colectarea documentelor pentru inițierea procedurii de restabilire;
 • verificarea statutului juridic existent în Moldova;
 • consultanță și asistență la toate etapele pregătirii pachetului de documente.
🥇🔎❓ Cum sunt restaurate documentele lipsă?

🗹 Restaurarea actelor lipsă. Pe baza procurii, ridicăm documentele necesare din arhive, birouri de registru pentru a colecta setul complet. Rețineți că pentru aceasta nu este necesară participarea personală sau prezența clientului.

Comentariile experților
Victor Ochinciuc
Victor Ochinciuc
Director general
"Compania Emigrare.md – aceasta este mai mult de 15 ani de experienţă în domeniul migraţiei, jurişti competenţi, şi schema de asistenţă care funcţionează bine în obţinerea cetăţeniei străine. Serviciile noastre includ, de asemenea : consultaţii juridice, birou de traduceri, servicii de transport, reprezentarea intereselor în instanţe şi altele. Aflaţi, cum puteţi deveni cetăţean a României sau Moldovei de la consultanţii noştri".
Ochinciuc Iuliana
Ochinciuc Iuliana
Director executiv
"Pentru ajutor, la noi deseori apelează cetăţenii Moldovei, Ucrainei, Rusiei, şi ale alor ţări CSI. Fiecare are scopurile şi planurile sale. De-a lungul anilor, am învăţat să găsim cele mai bune soluţii la problemele clienţilor, indiferent de locaţia lor. Noi construim colaborarea în aşa mod, încît să minimizăm participarea clienţilor la probleme birocratice. Anume de aceasta, noi întotdeauna satisfacem nevoile tuturor care au nevoie de ajutor juridic".
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup