Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md

Despre noi

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat 16 ani în urmă, cu scopul furnizării serviciilor complete pentru obținerea cetateniei romane. Acum posibilitățile noastre s-au lărgit considerabil și noi suntem bucuroși de a vă propune ajutor în pregătirea și depunerea documentelor inclusiv pentru cetățenia moldovenească. Noi cunoaștem că dificultățile întâmpinate în anumite etape de dobândire a cetățeniei vă pot motiva să renunțați, de aceea de-a lungul anilor, echipa noastră a formulat un sistem clar și eficient de colectare și depunere a documentelor, indiferent de reședința clientului.

Juriștii noștri tratează chiar și cazurile în care companiile cu renume refuză în ajutor. Pentru noi nu există probleme fără soluții, pentru că în echipa Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează doar juriști calificați în domeniul migrației, cu experință considerabilă, capabili să găsească soluții optime în situațiile dificile. Avantajele colaborării cu compania Emigrare.md:

  • colectarea și depunerea documentelor – absolut legal și oficial;

  • însoțirea clientului până în momentul obținerii cetățeniei străine;

  • asistență completă în învățarea limbii de stat, a cărei cetățenie doriți să o obțineți;

  • confidențialitate deplină și protecția datelor personale;

  • rapoarte clare și transparente cu privire la lucrul efectuat;

  • pregătirea completă a pachetului de documente, fără prezența personală (colectare, traducere, legalizare notarială, apostilă).

Noi ne asumăm toate grijile ce țin de obținerea pașaportului român și buletinului român dar și ajutăm în grăbirea procesului de depunere a documentelor. Cu noi, dumneavoastră veți trece prin toate instanțele în cel mai rapid timp și veți soluționa orice probleme, în cazul apariției acestora.

Colaborând cu Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md, dumneavoastră vă eliberați de confruntarea cu barierele birocratice și durerea de cap: nu trebuie să stați în rânduri, să ridicați arhive, să vă faceți griji de dificultățile ce intervin și întârzierile cu privire la obținerea cetățeniei străine. Cu noi, dumneavoastră economisiți propriul timp, bani și nu vă faceți griji de procesul de pregătire a documentelor. Având grijă de bunăstarea dumneavoastră, noi înșine devenim mai buni: acumulăm cunoștințe noi, experiență și calificări. Aflați de la consultanții noștri cum deveniți simplu și fără nervi cetățean al României sau Moldovei.

Cetatenia romana si cetatenia Moldovei cu CMD Emigrare.md - pasaport roman pret
87%
din clienții noștri deja au primit cetățenia
15
ani noi ajutăm oamenii să își realizeze visurile
23
angajaţi
3
oficii în întreaga lume

Echipa noastră

Iuliana Ochinciuc
Iuliana Ochinciuc
Director executiv
Xenia Ciornaia
Xenia Ciornaia
Jurist pe dreptul internațional și întrebări privind emigrarea
Igor Capanji
Igor Capanji
Consultant expert pe întrebările privind emigrarea
Roman Gradinari
Roman Gradinari
Consultant expert pe întrebările privind emigrarea
Feedback de la clienții noștri
Review
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup