Anunțăm cursurile de limba română!

Una dintre etapele finale în obţinerea cetățeniei româneşti şi cea mai importantă este jurămîntul. Din păcate, puţini stăpînesc limba română la un astfel de nivel, încît să depăşească liber ultima frontieră pe calea spre un viitor mai luminos.

Compania noastră Emigrare.md vă va ajuta la rezolvarea acestei sarcini dificile. Noi oferim cursuri online pntru studierea limbii române. Profesorii noştri, specializaţi în domeniu, au elaborat un curs de bază restrîns pentru studierea limbii române, care vă va permite să însuşiţi abilităţile elementare şi să depăşiţi bariera limbajului. În colaborare cu consulatul României în Rusia, compania noastră Emigrare.md a elaborat programul în aşa fel, încît clientul să susţină cu uşurinţă jurămîntul de credinţă a României.

Cursuri online

Pentru formarea experienţei de conversaţie este nevoie de comunicare directă cu un vorbitor nativ, antrenament de limbaj permanent. Atunci se va dezvolta pronunţarea corectă, abilitatea de a comunica fluent pe subiecte cotidiene, înţelegerea interlocutorului.

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor a apărut posibilitatea nemaipomenită de a studia limba română, fără necesitatea de a ieşi din casă. Cursurile moderne de limbă străină au luat această oportunitate în calcul, şi utilizează în mod activ posibilitatea internet. Deja de ceva timp a devenit o normă studierea prin skype, atunci cînd apartenenţa teritorială a studentului nu este importantă, oamenii au şanse egale în obţinerea cunoştinţelor necesare.

Cum se desfăşoară studierea?

Compania Emigrare.md propune un curs de bază pentru studierea limbii române la preţuri accesibile. Pentru studiere este necesar minim: laptop, tabletă sau smartphone cu internet şi skype conectat.

Avantajele cursului de limbă română de la compania Emigrare.md

  • Lecţiile se desfăşoară online, în unele cazuri se permite vizualizarea cursurilor în variantă înregistrată, la un timp convenabil pentru student.
  • Cursul de învăţare standart este pînă la 20 de lecţii, în dependenţă de rapiditatea însuşirii materialului.
  • Un curs elaborat specializat, orientat spre susţinerea jurămîntului pentru obţinerea cetățeniei României.
  • Abordare individuală la fiecare client.
  • Preţuri accesibile şi orientarea spre satisfacerea necesităţilor clientului.

Un moment important ce garantează calitatea studierii şi obţinerea cetățeniei României, este contribuţia acordată de către consulatul României în Rusia, în elaborarea programului dat.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup