Comandă un apelComandă un serviciu
Comanda apel Comandă un apel

Recenziile clienților

Alina

Alina

2020-11-26

Sincere mulțumiri companiei emigrare.md pentru ajutorul acordat în confirmarea actelor foarte vechi din arhive. Eu locuesc departe de spațiul CSI în Israel. Totul era în regim online. Necatind la acest fapt eu am primit deservire excelentă, comportament respectuos și consultații profesionale pe parcursul întregului proces. În deosebi vreau să spun un mulțumesc  doamnei Lucia din echipa emigrare.md. Cu respect, Alina. 
Андрей Урсу

Андрей Урсу

2019-03-16

Compania emigrare.md a salvat dosarul meu. Precedent m-am adresat la alt intermediar pentru completarea dosarului, în contract a fost îndicat că voi fi condus pînă la depunere astfel am fost calm. Peste 5 luni după depunere am primit solicitarea de a prezenta acte adițional împreună cu apostilă. Pînă acum eu nu pot da de intermediarul precedent. Actele necesar sa fi fost prezentate într-un termen de 3 luni. Victor și echipa lui, au făcut ceva imposibil. Ei nu doar au colectat toate actele necisare dar și au prelungit termenul pentru a primi un act de la Ucraina. Cîteva timp îdn urmă am primit ordinul. Cei mai buni.    
Mihaela

Mihaela

2019-02-09

Cu această companiei am transcris certificatele de naștere ale mele, a copiilor si certificatul de căsătorie. Foarte comod pentru cei ce nu au timp si răbdare! Am făcut doar o procură la notar si am achitat serviciul, la care mi s-a eliberat bon. Peste o lună și cîteva zile m-au telefonat că pot ridica actele. Foarte rapid! Mulțumesc frumos!
Анна-Мария

Анна-Мария

2018-12-13

Cu Emigrare.md în sfîrșit am obținut cetățenia Română!!! Cu ei am facut totul: au pregătit foarte repede actele pentru depunere si am fost însoțită la București. După m-au informat mereu starea dosarului. După 1 an și 8 luni mi-a venit si ordinul! Numai datorită lor! Tot cu ei am facut transcrierea certificatelor si pașaportul român. Va multumesc mult! Recomand tuturor -e o echipă de nota 10!  
Vasiliev Dmitrii

Vasiliev Dmitrii

2018-05-26

Prestarea serviciilor la un nivel înalt. Au organizat absolut totul înclusiv transportul, ce ma luat de la pragul casei. Depunerea a avut loc destul de mult timp în urmă asa că nu țin minte detalii, dar am trecut rapid și am ieșît în ordin în jur la 2 ani și 3 luni. În ultimii jumătate de an eu și familia mea am făcut transcrierea la toate documentele și alocație la copii. Nota 10 din 10.
Lasă o recenzie despre noi:
Scroll up