Comandă un apelComandă un serviciu

Recenziile clienților

Doamna Larisa

Doamna Larisa

2021-01-22

Stimați prieteni, bună ziua!Ieri, mulțumita sprijinului din partea Echipei emigare.md am depus jurământul la Consulatul României și am redobândit cetățenia română. A fost o experiență  inedită dar și o cooperare plăcută. Faceți un lucru util și de o calitate înaltă.Dosarele perfectate nu au avut nici o obiecție și au trecut cu ”brio”.În context, îndrăznim să vă întrebăm dacă am putea beneficia de sprijinul Companiei pentru următoarea etapă în obținerea pașaportului românesc: certificatele de naștere, de căsătorie...cazier juridic, ect.?Cu mulțumiri cordiale, Larisa! 
Alina

Alina

2020-11-26

Sincere mulțumiri companiei emigrare.md pentru ajutorul acordat în confirmarea actelor foarte vechi din arhive. Eu locuesc departe de spațiul CSI în Israel. Totul era în regim online. Necatind la acest fapt eu am primit deservire excelentă, comportament respectuos și consultații profesionale pe parcursul întregului proces. În deosebi vreau să spun un mulțumesc  doamnei Lucia din echipa emigrare.md. Cu respect, Alina. 
Андрей Урсу

Андрей Урсу

2019-03-16

Compania emigrare.md a salvat dosarul meu. Precedent m-am adresat la alt intermediar pentru completarea dosarului, în contract a fost îndicat că voi fi condus pînă la depunere astfel am fost calm. Peste 5 luni după depunere am primit solicitarea de a prezenta acte adițional împreună cu apostilă. Pînă acum eu nu pot da de intermediarul precedent. Actele necesar sa fi fost prezentate într-un termen de 3 luni. Victor și echipa lui, au făcut ceva imposibil. Ei nu doar au colectat toate actele necisare dar și au prelungit termenul pentru a primi un act de la Ucraina. Cîteva timp îdn urmă am primit ordinul. Cei mai buni.    
Mihaela

Mihaela

2019-02-09

Cu această companiei am transcris certificatele de naștere ale mele, a copiilor si certificatul de căsătorie. Foarte comod pentru cei ce nu au timp si răbdare! Am făcut doar o procură la notar si am achitat serviciul, la care mi s-a eliberat bon. Peste o lună și cîteva zile m-au telefonat că pot ridica actele. Foarte rapid! Mulțumesc frumos!
Анна-Мария

Анна-Мария

2018-12-13

Cu Emigrare.md în sfîrșit am obținut cetățenia Română!!! Cu ei am facut totul: au pregătit foarte repede actele pentru depunere si am fost însoțită la București. După m-au informat mereu starea dosarului. După 1 an și 8 luni mi-a venit si ordinul! Numai datorită lor! Tot cu ei am facut transcrierea certificatelor si pașaportul român. Va multumesc mult! Recomand tuturor -e o echipă de nota 10!  
Lasă o recenzie despre noi:
Scroll up