Confirmarea naționalității

Compania Emigrare.md își iubește clienții, de aceea, lansează un nou serviciu – confirmarea naționalității! Acest serviciu îi oferă posibilitatea ficărui cetățean să afle din ce naționalități își trage rădăcinile. Specialiștii noștri îți vor identifica naționalitatea cu minim de resurse și timp și cu maxim profesionalism.

Confirmarea naționalității presupune căutarea și colectarea documentelor oficiale, care conțin indicii privind naționalitatea sau care tangențial demonstrează naționalitatea clientului sau strămoșilor acestuia. Astfel, compania prestează servicii de identificare a naționalității evreiești, românești, bulgare, ucrainene.

Colaboratorii noștri caută documentele necesare clientului în arhivele statelor, arhivele oficiilor de stare civilă, în arhivele companiilor și instituțiilor, colecțiile de doumente adunate de muzee, documentele fondurilor publice.

Documentele, obținute în timpul acordării serviciului pot fi prezentate la instituțiile și organizațiile consulare, de tineret, de învățământ sau religioase pentru confirmarea naționalității.

Emigrare.md vă oferă servicii de căutare a documentelor de identitate, de stare civilă, înregistrările metrice, cărțile de evidență a cardurilor, documente ce țin de afacerile personale, documente despre evacuare, autobiografie, registre de casă, documente despre serviciul în armată și alte documente care conțin confirmarea naționalității.

Toate documentele primite în cadrul unei asemenea căutări informațional-documentare sunt oficiale și au putere juridică totală și ele pot fi folosite în calitate de acte oficiale.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup