Cetățenia română

Descoperiți-vă perspective nelimitate

Cetațenia română, cetațenia Republicii Moldova și permis de ședere în Republica Moldova fără biurocrația și cu asistența juridică de către specialiștii Emigrare.md
Mai multe detalii
CETĂȚENIA ROMÂNĂ

Emigrare.md - ajutor în obținerea cetățeniei României și Moldovei

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat 11 ani în urmă, cu scopul furnizării serviciilor complete pentru obținerea cetățeniei române. Acum posibilitățile noastre s-au lărgit considerabil și noi suntem bucuroși de a vă propune ajutor în pregătirea și depunerea documentelor inclusiv pentru cetățenia moldovenească. Echipa noastră a dezvoltat un sistem clar și eficient de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locația reală a clientului.

Juriştii companiei Emigrare.md tratează chiar și cazurile în care companiile cu renume refuză în ajutor. Pentru noi nu există probleme fără soluții, pentru că în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează doar juriști calificați în domeniul migrației, cu experință considerabilă, capabili să găsească soluții optime în situațiile dificile. Cu noi, dumneavoastră veți trece prin toate instanțele în cel mai rapid timp și veți soluționa orice probleme, în cazul apariției acestora. Cu noi veți primi pașaport român ușor, rapid și cel mai important – legal.

Servicii
Permis de sedere
Permis de sedere
Emigrare oferă o gamă completă de servicii pentru obținerea unui permis de ședere în Moldova în orice circumstanțe.
Permis de ședere pe baza de căsătorie
Pe baza de căsătorie
Cetățenia Republicii Moldova
Cetățenia Republicii Moldova
Cetățenia Republicii Moldova
Permis de ședere pentru munca
Permis de ședere pentru munca
Permis de ședere pentru munca
Cetățenie română
Cetățenie Română
Vă ajutăm să vă clarificați cu cetățenia României și să vă apărați dreptul de a o obține. Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md vă oferă servicii juridice în colectarea și depunerea documentelor pentru cetățenia română, înregistrarea acesteia, precum și alte documente conexe.
Asistență în obținerea cetățeniei Republicii Moldova
Republica Moldova
Oferim o gamă largă de servicii juridice în Moldova: asistență în obținerea cetățeniei, permis de ședere și viză de ședere permanentă, acte de stare civilă, furnizarea de transport și multe altele. Vă vom ajuta la rezolvarea problemelor de orice nivel de dificultate.
Apostila
Apostila
Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md oferă consultaţii cu privire la apostilarea documentelor și, de asemenea, ajută la realizarea unei apostile urgente cu privire la diverse documente: acte, certificate, extrase, procuri notariale etc.
Traduceri
Traduceri
Compania Emigrare.md oferă toată gama de servicii cu privire la pregătirea documentației pentru cetățenie. Realizăm traducere pentru orice tipă de documente și în orice limbă. Va fi respectată confidențialitatea datelor dumneavoastră.
Transport
Transport
Efectuăm ture de transport atât în grup cât și la nivel VIP în Moldova și în România pentru persoanele care vor depune cerere de cetățenie. Stabilitatea, confortul și siguranța - sunt principalele caracteristici ale transportului însoțit de la companie Emigrare.md.
Redobândirea Cetăţeniei Republicii Moldova
Redobândirea Cetăţeniei Republicii Moldova
Redobândirea Cetăţeniei Republicii Moldova
Prin instanța de judecată
Prin instanța de judecată
Prin instanța de judecată
Obţinerea cetăţeniei Republicii Moldova pe baza certificatului de naştere
Obţinerea cetăţeniei Republicii Moldova pe baza certificatului de naştere RM
Obţinerea cetăţeniei Republicii Moldova pe baza certificatului de naştere RM
Renunţarea la cetăţenia moldovenească
Renunţarea la cetăţenia moldovenească
Renunţarea la cetăţenia moldovenească
Dobîndirea Cetăţeniei Republicii Moldova prin recunoaştere
Dobîndirea Cetăţeniei Republicii Moldova prin recunoaştere
Dobîndirea Cetăţeniei Republicii Moldova prin recunoaştere
Naturalizarea şi condiţiile ei - Cetățenia Republicii Moldova
Cetățenia Republicii Moldova Naturalizarea şi condiţiile ei
Naturalizarea şi condiţiile ei
Cum noi lucrăm
1.
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
2.
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României sau Moldovei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
3.
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
4.
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
5.
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
6.
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României sau Moldovei.
Cetatenia romana si cetatenia Moldovei cu CMD Emigrare.md - pasaport roman pret

Cum colectezi pachetul de documente necesare

Pentru pașaportul român sau moldovenesc fără griji și probleme? Cum să nu pierzi timp, bani și să devii cetățean al UE absolut legal? Răspunsurile la aceste întrebări se ascund în profesionalismul echipei noastre.

De ce merită să va adresați anume centrului nostru
Sigur și legal
Sigur și legal
Serviciile se prestează în conformitate cu legislația țării, a cărei cetățenie planificați să o obțineți. Dosarul clientului este condus în baza procurii notariale. Companie Emigrare.md garantează protecția și confidențialitatea deplină a datelor dumneavoastră.
Abordare individuală
Abordare individuală
Analizăm detaliat problema clientului, căutăm o soluție optimă și propunem condiții optime pentru încheierea contractului cu privire la serviciile prestate. Noi nu avem propuneri tipice, pentru că fiecare client este abordat într-un mod individual.
Atitudine cinstită față de client
Atitudine cinstită față de client
Dumneavoastră întotdeauna cunoașteți la ce etapă de înregistrare se află pachetul dumneavoastră de documente, primiți notificarea preventivă cu privire la etapele ce urmează, când este indispensabilă prezența dumneavoastră personală. Noi avem o atitudine corectă față de fiecare client, care s-a adresat la noi după ajutor.
Soluționarea problemelor de orice complexitate
Soluționarea problemelor de orice complexitate
Timp de 11 ani de activitate în domeniul migrării, noi am dat dovadă de profesionalism, demonstrând că pentru Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md nu există probleme fără soluții. Noi lucrăm exclusiv în baza legislației, de aceea organele de stat ne oferă încrederea lor.
Însoțire VIP
Însoțire VIP
În toate etapele importante de obținere a cetățeniei române și moldovenești, dumneavoastră veți fi însoțit de juristul nostru – vorbitor nativ. Acest fapt exclude orice neclarități și neînțelegeri la întâlnirile din cadrul ambasadei, la depunerea jurământului și eliberarea pașaportului.
Colaboratori calificați
Colaboratori calificați
Dumneavoastră nu veți fi nevoit să pierdeți timpul pe vizitele regulate la centrele migraționale și serviciile consulare pentru obținerea consultațiilor, pentru că specialiștii Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md iau sub propria responsabilitate procesul de pregătire și înregistrare a documentelor.
Feedback de la clienții noștri
Recenziile clienților
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup