Comandă un apelComandă un serviciu
Cetățenia română și pașaport român

Descoperiți-vă perspective nelimitate cu cetatenia Romana

Ajutor profesionist în perfectarea documentelor la fiecare etapă. Contactați-ne acum și veți afla despre avantajele unei cetăţenii duble!

Suntem mereu la curent cu ultimele modificări legislative în domeniul migrației

Suntem mereu la curent cu ultimele modificări legislative în domeniul migrației

 

Ne folosim 15 ani de experiență şi cunoștințele în interesele clienților noștri.

Emigrare.md - ajutor în obținerea cetățeniei României și Moldovei

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat 11 ani în urmă, cu scopul furnizării serviciilor complete pentru obținerea cetățeniei române. Acum posibilitățile noastre s-au lărgit considerabil și noi suntem bucuroși de a vă propune ajutor în pregătirea și depunerea documentelor inclusiv pentru cetățenia moldovenească. Echipa noastră a dezvoltat un sistem clar și eficient de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locația reală a clientului.

Juriştii companiei Emigrare.md tratează chiar și cazurile în care companiile cu renume refuză în ajutor. Pentru noi nu există probleme fără soluții, pentru că în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează doar juriști calificați în domeniul migrației, cu experință considerabilă, capabili să găsească soluții optime în situațiile dificile. Cu noi, dumneavoastră veți trece prin toate instanțele în cel mai rapid timp și veți soluționa orice probleme, în cazul apariției acestora. Cu noi veți primi pașaport român ușor, rapid și cel mai important – legal.

Сetatenie romana

Cetățenia română

Vă propunem susținere și consultație în fiecare etapă pentru obținerea cetățeniei.
Cetățenia Republicii Moldova

Cetățenia Republicii Moldova

Vă propunem susținere și consultație în fiecare etapă pentru obținerea cetățeniei.
Servicii
Cetățenie Română
Cetățenie Română
Vă ajutăm să vă clarificați cu cetățenia României și să vă apărați dreptul de a o obține. Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md vă oferă servicii juridice în colectarea și depunerea documentelor pentru cetățenia română, înregistrarea acesteia, precum și alte documente conexe.
Detaliat
Republica Moldova
Republica Moldova
Oferim o gamă largă de servicii juridice în Moldova: asistență în obținerea cetățeniei, permis de ședere și viză de ședere permanentă, acte de stare civilă, furnizarea de transport și multe altele. Vă vom ajuta la rezolvarea problemelor de orice nivel de dificultate.
Detaliat
Apostila
Apostila
Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md oferă consultaţii cu privire la apostilarea documentelor și, de asemenea, ajută la realizarea unei apostile urgente cu privire la diverse documente: acte, certificate, extrase, procuri notariale etc.
Detaliat
Traduceri
Traduceri
Compania Emigrare.md oferă toată gama de servicii cu privire la pregătirea documentației pentru cetățenie. Realizăm traducere pentru orice tipă de documente și în orice limbă. Va fi respectată confidențialitatea datelor dumneavoastră.
Detaliat
Transport
Transport
Efectuăm ture de transport atât în grup cât și la nivel VIP în Moldova și în România pentru persoanele care vor depune cerere de cetățenie. Stabilitatea, confortul și siguranța - sunt principalele caracteristici ale transportului însoțit de la companie Emigrare.md.
Detaliat
Reprezentarea intereselor în instanță
Reprezentarea intereselor în instanță
Juriștii noștri cu experiență, reprezentând interesele clienților, cunosc perfect modalitățile de realizare a scopurilor propuse. Consultăm și discutăm particular cu fiecare client, respectând interesele acestuia și tratând cu înțelegere necesitatea de a beneficia de asistență juridică.
Detaliat
Cetățenia română

Cetățenia română

Vă propunem susținere și consultație în fiecare etapă pentru obținerea cetățeniei.
Cetățenia Republicii Moldova

Cetățenia Republicii Moldova

Vă propunem susținere și consultație în fiecare etapă pentru obținerea cetățeniei.
Cum noi lucrăm
1
etapă
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
2
etapă
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României sau Moldovei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
3
etapă
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
4
etapă
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
5
etapă
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
6
etapă
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României sau Moldovei.

Cum colectezi pachetul de documente necesare pentru pașaportul român sau moldovenesc fără griji și probleme? Cum să nu pierzi timp, bani și să devii cetățean al UE absolut legal? Răspunsurile la aceste întrebări se ascund în profesionalismul echipei noastre.

De ce merită să va adresați anume centrului nostru
Sigur și legal
Sigur și legal
Serviciile se prestează în conformitate cu legislația țării, a cărei cetățenie planificați să o obțineți. Dosarul clientului este condus în baza procurii notariale. Companie Emigrare.md garantează protecția și confidențialitatea deplină a datelor dumneavoastră.
Abordare individuală
Abordare individuală
Analizăm detaliat problema clientului, căutăm o soluție optimă și propunem condiții optime pentru încheierea contractului cu privire la serviciile prestate. Noi nu avem propuneri tipice, pentru că fiecare client este abordat într-un mod individual.
Atitudine cinstită față de client
Atitudine cinstită față de client
Dumneavoastră întotdeauna cunoașteți la ce etapă de înregistrare se află pachetul dumneavoastră de documente, primiți notificarea preventivă cu privire la etapele ce urmează, când este indispensabilă prezența dumneavoastră personală. Noi avem o atitudine corectă față de fiecare client, care s-a adresat la noi după ajutor.
Soluționarea problemelor de orice complexitate
Soluționarea problemelor de orice complexitate
Timp de 11 ani de activitate în domeniul migrării, noi am dat dovadă de profesionalism, demonstrând că pentru Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md nu există probleme fără soluții. Noi lucrăm exclusiv în baza legislației, de aceea organele de stat ne oferă încrederea lor.
Însoțire VIP
Însoțire VIP
În toate etapele importante de obținere a cetățeniei române și moldovenești, dumneavoastră veți fi însoțit de juristul nostru – vorbitor nativ. Acest fapt exclude orice neclarități și neînțelegeri la întâlnirile din cadrul ambasadei, la depunerea jurământului și eliberarea pașaportului.
Colaboratori calificați
Colaboratori calificați
Dumneavoastră nu veți fi nevoit să pierdeți timpul pe vizitele regulate la centrele migraționale și serviciile consulare pentru obținerea consultațiilor, pentru că specialiștii Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md iau sub propria responsabilitate procesul de pregătire și înregistrare a documentelor.
Feedback de la clienții noștri
icon-whatsapp icon-viber icon-mail icon-phone
Scroll up
close popup