Cetățenia română

Descoperiți-vă perspective nelimitate

Cetațenia română, cetațenia Republicii Moldova și permis de ședere în Republica Moldova fără biurocrația și cu asistența juridică de către specialiștii Emigrare.md
Mai multe detalii
CETĂȚENIA ROMÂNĂ

Emigrare.md - ajutor în obținerea cetățeniei României și Moldovei

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat 11 ani în urmă, cu scopul furnizării serviciilor complete pentru obținerea cetățeniei române. Acum posibilitățile noastre s-au lărgit considerabil și noi suntem bucuroși de a vă propune ajutor în pregătirea și depunerea documentelor inclusiv pentru cetățenia moldovenească. Echipa noastră a dezvoltat un sistem clar și eficient de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locația reală a clientului.

Juriştii companiei Emigrare.md tratează chiar și cazurile în care companiile cu renume refuză în ajutor. Pentru noi nu există probleme fără soluții, pentru că în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează doar juriști calificați în domeniul migrației, cu experință considerabilă, capabili să găsească soluții optime în situațiile dificile. Cu noi, dumneavoastră veți trece prin toate instanțele în cel mai rapid timp și veți soluționa orice probleme, în cazul apariției acestora. Cu noi veți primi pașaport român ușor, rapid și cel mai important – legal.

Servicii
Permis de sedere
Permis de sedere
Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md oferă suport în procesul de obținere și prelungire a permisului de ședere în Moldova. Vă vom ajuta să alegeți temeiul optim în cazul dumneavoastră pentru șederea pe teritoriul RM, să colectați pachetul necesar de documente, dar de asemenea să primiți certificatul migrațional, în cel mai scurt timp.
Permis de ședere pe baza de căsătorie
Pe baza de căsătorie
Programul de reîntregire familiei înseamnă că o rudă apropiată, soț, părinte sau copil al unui cetățean RM, poate obține permis de ședere. În cazul înregistrării permis de ședere pe baza de căsătorie, actul se eliberează pentru un an cu posibilitate de prelungire. Un cetățean străin care a venit pentru reîntregirea familiei poate obține cetățenia Republicii Moldova după trei ani de locuire în țară.
Cetățenia Republicii Moldova
Cetățenia Republicii Moldova
Legislația Republicii Moldova reglementează strict condițiile de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova. Se poate obține la naștere, prin restaurare, recunoaștere și naturalizare. La o consultație juridică personală cu un specialist al Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md, vei afla care metodă este cea mai potrivită pentru tine și de ce documente vei avea nevoie pentru aceasta.
Permis de ședere pentru munca
Permis de ședere pentru munca
Centrul multifuncțional de documente Emigrare.md oferă asistență migranților din alte țări, care au dorința a locui și munci în Republica Moldova, pentru obținerea permis de ședere în Moldova. Permisul de muncă și de angajare este unul dintre cele mai principale motivele de eliberarea permis de ședere pentru cetățenii străini.
Cetățenie română
Cetățenie Română
Vă ajutăm să vă clarificați cu cetățenia României și să vă apărați dreptul de a o obține. Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md vă oferă servicii juridice în colectarea și depunerea documentelor pentru cetățenia română, înregistrarea acesteia, precum și alte documente conexe.
Asistență în obținerea cetățeniei Republicii Moldova
Republica Moldova
Oferim o gamă largă de servicii juridice în Moldova: asistență în obținerea cetățeniei, permis de ședere și viză de ședere permanentă, acte de stare civilă, furnizarea de transport și multe altele. Vă vom ajuta la rezolvarea problemelor de orice nivel de dificultate.
Apostila
Servicii de apostilare în Moldova
Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md oferă consultaţii cu privire la apostilarea documentelor și, de asemenea, ajută la realizarea unei apostile urgente cu privire la diverse documente: acte, certificate, extrase, procuri notariale etc.
Traduceri
Traduceri
Compania Emigrare.md oferă toată gama de servicii cu privire la pregătirea documentației pentru cetățenie. Realizăm traducere pentru orice tipă de documente și în orice limbă. Va fi respectată confidențialitatea datelor dumneavoastră.
Transport
Transport
Efectuăm ture de transport atât în grup cât și la nivel VIP în Moldova și în România pentru persoanele care vor depune cerere de cetățenie. Stabilitatea, confortul și siguranța - sunt principalele caracteristici ale transportului însoțit de la companie Emigrare.md.
Redobândirea Cetăţeniei Republicii Moldova
Redobândirea Cetăţeniei Republicii Moldova
Să restabilească cetățenia moldovenească pierdut poate practic orice cetățean, care anterior s-a dezis de ea din anumite motive. Dacă persoana în cauză a locuit legal peste hotare, atunci el poate să își restabilească cetățenia RM și în același timp să păstreze cetățenia țării de reședință, dacă pe teritoriul ei este recunoscută cetățenia dublă.
Prin instanța de judecată
Prin instanța de judecată
În situațiile în care soții se confruntă cu dificultăți în desfacerea căsătoriei și nu pot ajunge la un acord asupra unor aspecte esențiale, instanțele de judecată devin o cale necesară pentru soluționarea conflictelor. Iată cum decurge procedura de desfacere a căsătoriilor prin instanțele de judecată în Republica Moldova.
prelungirea permisului de ședere în Moldova pentru străini
Prelungirea permisului de ședere în Moldova
Prelungirea permisului de ședere în Moldova pentru cetățenii străini necesită o abordare atentă și cunoașterea tuturor etapelor procesului. Aflați ce documente vor fi necesare și cum să vă pregătiți corect pentru această procedură importantă.
Obţinerea cetăţeniei Republicii Moldova pe baza certificatului de naştere
Obţinerea cetăţeniei Republicii Moldova pe baza certificatului de naştere RM
Centrul Multifuncţional de Documente Emigrare.md oferă un spectru larg de servicii şi consultaţii în ceea ce priveşte obţinerea cetăţeniei moldoveneşti pe baza certificatului de naştere a Republicii Moldova. Vă vom povesti cum să obţineţi paşaport moldovenesc pe baza acestui document, şi vă vom ajuta să colectaţi pachetul necesar de documente pe baza procurii, în care ţară nu v-aţi afla.
Renunţarea la cetăţenia moldovenească
Renunţarea la cetăţenia moldovenească
Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md oferă servicii cu privire la consultanța migrațională și ajutor în pregătirea/depunerea documentelor pentru dezicerea de la cetățenia RM. Adresându-vă la Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md, dumneavoastră beneficiați de asistență juridică de calitate. Noi cunoaștem cum puteți renunța de la cetățenia RM, de aceea garantăm trecerea maximal rapidă a procedurii date!
Dobîndirea Cetăţeniei Republicii Moldova prin recunoaştere
Dobîndirea Cetăţeniei Republicii Moldova prin recunoaştere
Сentrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md propune consultații competente și oferirea de suport în obținerea cetățeniei moldovenești, pe cale de recunoaștere. Cetățenia Moldovei prin recunoaștere poate fi obținută de către persoanele, care au părinți, bunei născuți pe teritoriu Rebublicii Moldova.
Naturalizarea şi condiţiile ei - Cetățenia Republicii Moldova
Cetățenia Republicii Moldova Naturalizarea şi condiţiile ei
Naturalizarea – cea mai simplă și rapidă metodă de a obține cetățenia moldovenească. Dacă solicitantul corespunde unor anumitor cerințe, el poate pretinde la obținerea pașaportului Moldovei. Conform art. 17 a Legii numărul 1024-XIV cu privire la cetățenia Republicii Moldova din 02.06.2000. Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md oferă consultanță migrațională complexă în întrebările ce țin de obținerea cetățeniei moldovenești.
Transcrierea actelor de stare civilă
Transcrierea actelor de stare civilă
Transcrierea actelor de stare civilă
alocatia pentru copii romania
Alocatia pentru copii in Romania
Alocaţii pentru copii
Cum noi lucrăm
1.
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
2.
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României sau Moldovei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
3.
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
4.
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
5.
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
6.
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României sau Moldovei.
Cetatenia romana si cetatenia Moldovei cu CMD Emigrare.md - pasaport roman pret

Cum colectezi pachetul de documente necesare

Pentru pașaportul român sau moldovenesc fără griji și probleme? Cum să nu pierzi timp, bani și să devii cetățean al UE absolut legal? Răspunsurile la aceste întrebări se ascund în profesionalismul echipei noastre (+373) 79 777 331

De ce merită să va adresați anume centrului nostru
Sigur și legal
Sigur și legal
Serviciile se prestează în conformitate cu legislația țării, a cărei cetățenie planificați să o obțineți. Dosarul clientului este condus în baza procurii notariale. Companie Emigrare.md garantează protecția și confidențialitatea deplină a datelor dumneavoastră.
Abordare individuală
Abordare individuală
Analizăm detaliat problema clientului, căutăm o soluție optimă și propunem condiții optime pentru încheierea contractului cu privire la serviciile prestate. Noi nu avem propuneri tipice, pentru că fiecare client este abordat într-un mod individual.
Atitudine cinstită față de client
Atitudine cinstită față de client
Dumneavoastră întotdeauna cunoașteți la ce etapă de înregistrare se află pachetul dumneavoastră de documente, primiți notificarea preventivă cu privire la etapele ce urmează, când este indispensabilă prezența dumneavoastră personală. Noi avem o atitudine corectă față de fiecare client, care s-a adresat la noi după ajutor.
Soluționarea problemelor de orice complexitate
Soluționarea problemelor de orice complexitate
Timp de 11 ani de activitate în domeniul migrării, noi am dat dovadă de profesionalism, demonstrând că pentru Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md nu există probleme fără soluții. Noi lucrăm exclusiv în baza legislației, de aceea organele de stat ne oferă încrederea lor.
Însoțire VIP
Însoțire VIP
În toate etapele importante de obținere a cetățeniei române și moldovenești, dumneavoastră veți fi însoțit de juristul nostru – vorbitor nativ. Acest fapt exclude orice neclarități și neînțelegeri la întâlnirile din cadrul ambasadei, la depunerea jurământului și eliberarea pașaportului.
Colaboratori calificați
Colaboratori calificați
Dumneavoastră nu veți fi nevoit să pierdeți timpul pe vizitele regulate la centrele migraționale și serviciile consulare pentru obținerea consultațiilor, pentru că specialiștii Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md iau sub propria responsabilitate procesul de pregătire și înregistrare a documentelor.
Feedback de la clienții noștri
Recenziile clienților
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup