Comandă un apelComandă un serviciu
Cetățenia română și pașaport român

Descoperiți-vă perspective nelimitate cu cetatenia Romana

Ajutor profesionist în perfectarea documentelor la fiecare etapă. Contactați-ne acum și veți afla despre avantajele unei cetăţenii duble!

Suntem mereu la curent cu ultimele modificări legislative în domeniul migrației

Suntem mereu la curent cu ultimele modificări legislative în domeniul migrației

 

Ne folosim 15 ani de experiență şi cunoștințele în interesele clienților noștri.

Emigrare.md - ajutor în obținerea cetățeniei României și Moldovei

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat 11 ani în urmă, cu scopul furnizării serviciilor complete pentru obținerea cetățeniei române. Acum posibilitățile noastre s-au lărgit considerabil și noi suntem bucuroși de a vă propune ajutor în pregătirea și depunerea documentelor inclusiv pentru cetățenia moldovenească. Echipa noastră a dezvoltat un sistem clar și eficient de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locația reală a clientului.

Juriştii companiei Emigrare.md tratează chiar și cazurile în care companiile cu renume refuză în ajutor. Pentru noi nu există probleme fără soluții, pentru că în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează doar juriști calificați în domeniul migrației, cu experință considerabilă, capabili să găsească soluții optime în situațiile dificile. Cu noi, dumneavoastră veți trece prin toate instanțele în cel mai rapid timp și veți soluționa orice probleme, în cazul apariției acestora. Cu noi veți primi pașaport român ușor, rapid și cel mai important – legal.

icon-whatsapp icon-viber icon-mail icon-phone
close popup