Consultanță cu privire la migrație

Centrul multifuncțional de documente Emigrare.md oferă o gamă largă de servicii de consultanță în problemele de migrație, inclusiv consultanță juridică primară.

Orientăm și supraveghem clienții noștri în fiecare etapă a serviciilor solicitate:

 • înregistrarea cetățeniei;

 • obținerea unui permis de ședere;

 • alte probleme legate de migrație;

Serviciile noastre includ asistență juridică și supraveghere cu privire la tot felul de probleme, fie că este vorba de înregistrarea sau restabilirea cetățeniei române, precum și celei ruse și moldovenești.

De ce este necesară consultarea cu un avocat calificat?

Orice proces juridic, cum ar fi obținerea cetățeniei moldovenești, necesită asistență. Acesta este cel mai corect și mai eficient mod. Consultanța juridică vă va scuti de greșeli în procesul de colectare și prelucrare a documentelor. De exemplu, un pașaport român necesită anumite condiții speciale. Cu toate acestea, cetățenia română nu este dificilă de obținut, în ciuda faptului că documentele necesare înregistrării sale necesită o atenție specială. Și acesta este un alt motiv pentru care vă sfătuim să contactați centrul nostru. Specialiștii noștri sunt avocați autorizați, la care, apelând, veți economisi timp și efort. De asemenea, contactându-ne, veți primi o analiză individuală a situației dvs., aplicații și recomandări suplimentare.

După determinarea cererii clientului, consultarea în sine va continua astfel:

 • Un avocat va lua în considerare și va analiza întrebarea dvs., din toate punctele de vedere posibile ale dreptului și legii;

 • Va clarifica toate circumstanțele și detaliile cazului dvs.;

 • Va explica partea juridică a problemei și perspectivele dvs. în limba care vă convine;

 • Va răspunde în detaliu la toate întrebările;

Fiecare client este important pentru noi, precum și problemele acestuia. Experții noștri vă garantează o abordare individuală și confidențialitate absolută.

Centrul nostru este întotdeauna la curent cu toate știrile politice și schimbările din legislația țărilor cu care lucrăm. Aceste modificări sunt luate în considerare deja la consultare. Este prerogativa noastră să împiedicăm să aveți surprize neplăcute. Puteți fi încrezuți în informația primită.

Centrul nostru există și funcționează cu succes de 15 ani. Echipa noastră de consultanță a ajutat 87% dintre clienții noștri să-și îndeplinească visele.

Lucrăm în cadrul a 3 țări - Moldova, România și Rusia. Experiența și calificările noastre au contribuit la formarea unui sistem eficient și operativ de lucru cu documentele. Oferim servicii de calitate, indiferent de locația dvs. reală.

Acest serviciu este contra plată, dar venind la o consultație, vă veți economisi mult timp. Ulterior, veți economisi mult mai mulți bani și veți avea o experiență pozitivă.

Contactați Emigrare.md și obțineți instrucțiuni detaliate și un plan de acțiune suplimentar.

Consolidarea și dezvoltarea structurii

Centrul Multifuncțional de Documente Emigrare.md a fost creat acum 16 ani și propune ajutor calificat în pregătirea și depunerea documentelor pentru cetățenia română si moldovenească.

Noi cunoaștem că dificultatea de a trece anumite etape pentru obținerea pașaportului străin, deseori se soldează cu dezicere, ce aceea în acest timp de ani de experiență, echipa noastră de specialiști au formulat un sistem eficient și clar de colectare și depunere a documentelor, indiferent de locul de trai al clientului.

Juriștii noștri se iau de cazurile, în care alte companii populare refuză în ajutor. Pentru noi nu există sarcini irealizabile, de aceea în echipa Centrului Multifuncțional de Documente Emigrare.md lucrează juriști calificați în domeniul migrației, cu o experiență mare și capacitatea de a găsi soluții optime în situațiile dificile.

Sarcina organizației

Principiul de bază activității noastră – oferirea unui ajutor juridic calitativ, calificat și însoțirea persoanelor fizice, care au decis să obțină cetățenia străină! Avantajele colaborării cu echipa Emigrare.md:

 • Atitudinea corectă și cinstită față de client
 • Legalitate
 • Operativitate
 • Abordare individuală
 • Soluționarea problemelor dificile
 • Colaboratori înalt calificați

Având grijă de bunăstarea dumneavoastră, noi devenim mai buni: achiziționăm cunoștințe noi, experiență și îmbunătățim calificarea. Aflați de la consultanții noștri, cum puteți obține simplu cetățenia Română si Moldovei.

Cum noi lucrăm
01
Consultațiile. Cu clientul se realizează o întîlnire individuală sau online, pe parcursul căreia clarificăm de ce fel de suport are nevoie clientul. De exemplu, cetățenia cărei țări acesta dorește să o obțină.
02
Definirea documentelor, semnarea contractului. Pentru obținerea cetățeniei României sau Moldovei există un anumit pachet necesar de documente, specific pentru fiecare stat. În aceasta etapă le determinăm și discutăm condițiile de colaborare cu clientul, încheiem contractul de prestare a serviciilor.
03
Restabilirea actelor lipsă. În baza procurii, obținem documentele necesare din arhive și oficiile de Stare Civilă, pentru a colecta pachetul complet. Participarea personală sau prezența clientului nu este obligatorie.
04
Pregătirea și verificarea dosarului. După pregătirea pachetului de documente, juriștii companiei îl verifică, excluzând greșelile și neclaritățile. În caz de necesitate, are loc traducerea documentelor, legalizarea notarială sau apostilarea.
05
Depunerea documentelor. Realizăm depunerea dosarului de obținere a cetățeniei străine în organele competente. Dacă va fi necesară prezența personală a clientului, el va fi însoțit de către un specialist companie Emigrare.md.
06
Obținerea cetățeniei străine. După parcurgerea etapelor de verificare și înregistrare a actelor, dumneavoastră obțineți un document de confirmare a cetățeniei României sau Moldovei.
Comentariile experților
Victor Ochinciuc
Victor Ochinciuc
Director general
"Compania Emigrare.md – aceasta este mai mult de 15 ani de experienţă în domeniul migraţiei, jurişti competenţi, şi schema de asistenţă care funcţionează bine în obţinerea cetăţeniei străine. Serviciile noastre includ, de asemenea : consultaţii juridice, birou de traduceri, servicii de transport, reprezentarea intereselor în instanţe şi altele. Aflaţi, cum puteţi deveni cetăţean a României sau Moldovei de la consultanţii noştri".
Ochinciuc Iuliana
Ochinciuc Iuliana
Director executiv
"Pentru ajutor, la noi deseori apelează cetăţenii Moldovei, Ucrainei, Rusiei, şi ale alor ţări CSI. Fiecare are scopurile şi planurile sale. De-a lungul anilor, am învăţat să găsim cele mai bune soluţii la problemele clienţilor, indiferent de locaţia lor. Noi construim colaborarea în aşa mod, încît să minimizăm participarea clienţilor la probleme birocratice. Anume de aceasta, noi întotdeauna satisfacem nevoile tuturor care au nevoie de ajutor juridic".
icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup