Cum de obţinut paşaport în România?

Cetăţenia ţărilor UE, astăzi atrage multă lume. Garanţia stabilităţii şi asigurării financiare, posibilitatea de a face bani sau a întreprinde o afacere. Fiecare persoană are propriul motiv pentru obţinerea cetăţeniei europene. Una dintre ţările solicitate, la perioada actuală, este România. Paşaportul acestei ţări se poate de primit prin cîteva metode.

Obţinerea paşaportului român cu însoţirea juristului în România

Procedura aici decurge în felul următor. De la început juriştii pregătesc documentele, le traduc în limba română. După aceea însoţesc clienţii în Ministerul Justiţiei. Acolo are loc verificarea, pentru ca depunerea documentelor să decurgă cu succes. Peste vreo 8 luni trebuie de susţinut jurămîntul de credinţă al României. În acest timp se pregătesc şi se prezintă materialele pentru studierea şi susţinerea cu succes a jurămîntului.

Apoi are loc susţinerea jurămîntului cu însoţirea juristului. După aceasta se desfăşoară acordarea certificatului de cetăţenie. Pe baza certificatelor de acest tip se înregistrează toate celelalte documente pentru cetatenia romana.

Doritori să obţină pasaport roman, astăzi, sunt foarte mulţi. De aceea compania noastră propune depunerea accelerată a documentelor sau VIP.

Obţinerea paşaportului României prin intermediul consulatului din Moscova

Depunerea documentelor pentru paşaport român se realizează conform înscrierii la consulatul României din Moscova. Datorită acestui fapt este posibil de a depune documentele pentru paşaport, fără necesitatea de a părăsi Federaţia Rusă, ceea ce va evita etapa obţinerii unei vize Schengen pentru plecarea în România cu scopul de a depunde pentru paşaport.

Cum se poate de obţinut paşaport prin procură?

Prin procură, un pașaport poate fi obținut dacă un cetățean adult a emis o împuternicire generală pentru o altă persoană, în care este clar indicat primirea paşaportului. A primi paşaport conform procurii, copilului, se poate dacă acesta are 14 ani. Procedura se realizează la notar cu prezenţa obligatorie a unuia dintre părinţi. Dacă copilul nu are încă 14 ani, procedura se efectuează în prezenţa ambilor părinţi.

Depunerea VIP a documentelor pentru obţinerea cetăţeniei României

Pachetul VIP include însoţirea juristului la toate etapele de obţinere a cetăţeniei române. Dumneavoastră nu va trebui să staţi în rânduri, doar va trebui să veniţi la timpul potrivit la locul potrivit. În plus, pachetul VIP permite de a trece câteva etape de înregistrare a paşaportului fără rând. Acesta este un serviciu util, dacă este nevoie de primit paşaport sau buletin romanesc în cel mai scurt timp posibil.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup