Afaceri şi investiţii în România – o cale scurtă spre cetăţenia UE

Din anul 2007 România este membră a UE, şi ea , ca nici o altă ţară a arătat, cum se poate de utilizat în mod efectiv oportunitatea apărută. Dezvoltarea dinamică şi stabilă a tuturor domeniilor afectează pozitiv nu numai viaţă cetăţenilor, dar şi atrage investiţii. Deci, spre exemplu, creşterea PIB-ului românesc a depăşit indicele de 10%, ceea ce vorbeşte despre existenţa unui mediu prielnic pentru iniţierea unei afaceri personale.

Se merită oare de investit bani, în ziua de azi?

Poiectele de investiţie, legate de România, astăzi sunt destul de actuale, iar toţi banii investiţi cu 100% de probalitate vor aduce venitul aşteptat. Unul dintre motive, datorită cărora această afirmaţie merită dreptul de a exista, este schimbarea sistemului de impozite. Din anul 2004 gradaţia a fost complet elimită şi schimbată la o rată mai simplă şi mai clară.

Fiecare companie nu plăteşte 25% impozit de la venit, ci doar 16%. De asemenea trebuie de luat în calcul şi impozitul pentru valoarea adăugată, care este de 19%. Excepţii sunt domeniile turismului şi dezvoltării culturale. La ei indicele dat este de doar 9%.

Reieşind din toată informaţia expusă mai sus, se poate de făcut concluzia că politica globală a statului este construită în aşa fel, încît să uşureze viaţa micilor întreprinzători şi marilor companii.

Vînzarea-cumpărarea bunurilor imobiliare în România

Deosebit de populare sunt proiectele de afaceri legate de bunuri imobiliare. Acest fapt este strîns legat de construcţia activă a marilor clădiri de locuit, dar şi de asemenea prin simplitatea înregistrării tuturor documentelor necesare.

În plus, putem nota că conducerea propriei afaceri în România şi investirea activă poate să simplifice foarte mult procesul de a obţine cetatenie romana, mai ales pentru locuitorii CSI. Cum? Apelaţi specialiştii comapaniei Emigrare.md pe numerele de telefoane indicate pe site şi veţi putea beneficia de consultaţie gratuită şi calificată.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup