Persoanele fizice care decid să depună documentele pentru obținerea cetățeniei străine, cel mai des nu doresc să își piardă timpul pe proceduri. Centrul multifuncțional Emigrare ia în considerație aceste necesități ale clienților și de aceea vă propune reprezentarea intereselor în instanțe.

Reprezentând interesele clienților, avocații noștri știu care scopuri se pun în fața lor și cum să le atingă. Noi negociem cu fiecare client, respectând interesele sale și înțelegându-i necesitatea de a beneficia de asistență juridică profesională.

 

Înregistrarea împuternicirii de reprezentare a intereselor în instanțe

În procesul de restabilire și depunere a documentelor pentru obținerea cetățeniei, în majoritatea cazurilor persoanele fizice nu dispun de posibilitatea de a-și reprezenta interesele în instanță. Pentru ca avocații Emigrare să poată să vă reprezinte legal în organele și structurile de stat, este necesară întocmirea procurii.

 Există trei tipuri de procură:

  • procură de folosință unică;
  • procură notarială;
  • procură generală.

Primul tip de document se distinge printr-o listă restrânsă de îndatoriri, care sunt încredințate reprezentantului. De la cetățean se poate solicita doar colectarea și pregătirea documentelor pentru depunere.

Procura notarială de reprezentare a intereselor în procesul înregistrării, restabilirii și primirii cetățeniei străine se utilizează mai des decât celelalte. Elaborarea unui astfel de act de împuternicire presupune nu doar colectarea informației, ci și alte acțiuni, legate de întocmirea mai multor documente.

Orice persoană fizică are posibilitatea de a înregistra împuternicirea de reprezentare a intereselor în instanță la Emigrare. În procură sunt indicate toate acțiunile de care este împuternicit reprezentantul și aceasta se întărește cu semnătura persoanei reprezentate.

Fără specificarea unui termen exact, procura va fi valabilă în decurs de un an. Astfel, constituind documentul de împuternicire, părțile pot indica un termen exact.

Dumneavoastră vă veți simți mult mai sigur, știind că interesele vă sunt reprezentate de către un specialist în mai multe domenii de drept, în procesul înregistrării, restabilirii și depunerii documentelor pentru cetățenie. Echipa noastră de avocați face față oricăror întrebări ce intervin și țin de reprezentarea intereselor dumneavoastră în diferite organe și structuri de stat.

Noi vom reprezenta interesele dumneavoastră în toate etapele din cadrul procedurii de pregătire și depunere a documentelor, de depunere a jurământului și de obținere a cetățeniei. Principiul nostru de lucru este bazat pe oferirea unei asistențe juridice calificate și calitative, pentru persoanele fizice, care au decis să obțină cetățenia străină!

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup