Adoptarea pentru jurământul românesc pentru cetățenii CSI

Depunerea jurământului

Depunerea jurământului de România - dacă sunteți deja în această etapă, am sincer vă felicit pentru linia de sosire. Dar nu uitați că luați jurământul - un pas important ceremonial jurământ, care ar trebui să facă fiecare cetățean. Este într-un moment atât de important nevoie de profesioniști de îngrijire. Compania noastra Emigrare.md te poate ajuta!

Nu știu unde și când va fi lansat ordinul cu numele pe adoptarea jurământ? Firma Emigrare.md & nbsp; știe răspunsul. Dacă nu știi ce documente ai nevoie pentru a transporta? companie de profesioniști Emigrare.md vă va consilia cu privire la orice întrebare.

Reamintim că livrarea jurământul România presupune un nivel ridicat de cunoaștere a limbii române, la rândul său, va oferim un program special pentru studiul limbii române. Și, de asemenea, vă putem oferi un sprijin sub jurământ România Ambasada română la Moscova, Ambasada română de la Sankt-Petersburg, în Ambasada România la Rostov-pe-Don, în Ministerul român al Justiției din București, precum și toate România Ambasade pe întreg teritoriul Uniunii Europene cunoașterea minimă a limbii.

Puteți lăsa întotdeauna o cerere de pe site-ul nostru emigrare.md cu toate întrebările.