Redobândirea cetățeniei române

Redobândirea cetățeniei române

Bine te-am găsit în drumul nostru comun spre redobândirea cetățeniei române.

Propunem să trecem în agenda câteva avantaje ale deţinerii unei cetăţenii duble. Mai întâi de toate detinatorii dublei cetatenii vor avea posibilitatea de a călători fără vize pe tot spaţiul Uniunii Europene. Acest privilegiu deschide noi orizonturi si opurtunităţi atît pe plan familial cît şi profisional  doar persoanelor dornice de a călători şi de a cunoaştea lumi noi ci şi de oamenii care pleacă la muncă peste hotare. De asemenea cetăţenia română oferă posibilitatea de a schimba locul de trai, alegând o altă ţară din spatiul UE pentru o viaţa mai bună. De regulă unii preferă să călătorească ilegal cu scopul de a-şi găsi un loc de muncă, însă ţinem să vă reamintim de toate riscurile care vă aşteaptă în cazul alegerii unei asemenea opţiuni, astfel compania noastră vă va îndruma în alegerea căii perfecte pentru dumneavoastră.

Echipa noastră de profesionali este la dispoziția ta în a perfecta întregul pachet de acte necesar pentru redobândirea cetățeniei române legal. Serviciul se prestează doar prin intermediul unei procure atât pentru cetățenii din țară cât și din afara țării. Calitatea serviciilor este la cel mai înalt nivel, garantând clientului confidenţialitate şi siguranţă.

Persoanele care au dobândit cetățenia română prin naștere sau prin adopție și care au pierdut-o din motive neimputabile lor sau această cetățenie le-a fost ridicată fără voia lor, precum și descendenții acestora până la gradul III, la cerere, pot redobândi sau li se poate acorda cetâțenie română, cu posibilitatea păstrării cetățeniei străine și stabilirea domiciliului în țară sau cu menținerea acestuia în străinătate.

Art. 11 Legea nr 21/1991

Ești binevenit în oficiu nostru pentru a găsi împreună modalitatea optimă de redobândire a cetățeniei române.

Etapele obținerii cetățeniei române prin intermediul echipei noastre sunt următoarele:

- Pregătirea pachetului de acte necesare pentru depunerea cererii de redobândire a cetățeniei
- Depunerea dosarului în vederea redobândirii cetățeniei române
- Cazier judiciar românesc
- Informarea cu privire la stadiu dosarului
- Depunerea jurământului
- Transcrierea certificatelor de stare civilă
- Perfectarea buletinului de identitate(domiciliu în România)
- Perfectarea pașaportului românesc
- Consultață în vederea preschimbării permisului de conducere
- Obținerea alocațiilor

Cetățeniea română se acordată persoanelor sau urmașilor care au pierdut-o în urma ultimatumului dat de fosta Uniune Sovietică în anul 1940 prin care Basarabia a fost luată din componența României și încorporată în fosta Uniune Sovietică.