Ați obținut certificatul de naștere în cadrul consulatului și nu aveți Codul Numeric Personal?

Aveți nevoie de ajutor pentru atribuirea  CNP-ului (Codul Numeric Personal )?Compania Emigrare.md va poate  ajuta. Atribuirea CNP-ului (Codului Numeric Personal) este  mai simplă decât vă imaginați. Compania Emigrare.md este expert în perfectarea actelor de stare civilă  și este un adevărat as în obținerea  tuturor certificatelor cît și al CNP-ului (Codul Numeric Personal). Și pentru atribuirea CNP-ului (Codul Numeric Personal)  prima acțiune pe care trebuie să o întreprindeți este să veniți la sediul nostru și să aduce-ți pachetul de acte. De restul ne ocupăm noi!

Dacă aveți nevoie de perfectarea certificatului de naștere,căsătorie și atribuirea CNP-ului (Codul Numeric Personal) atunci ați trecut de cea mai îndelungată și cea mai dificilă procedură. De acum încolo totul este foarte simplu. Trebuie doar să aveți încredere în compania specializată în domeniu.

Pentru atribuirea CNP-ului (Codului Numeric Personal) este nevoie de certificatul de nastere Român, de dovada cetățeniei Române, buletinul de identitate și încă câteva acte anexate la dosar. Dosarul trebuie să conțină toate documentele necesare, iar pentru a le aduna îți vine în ajutor compania noastră.

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup