Suport juridic în obținerea duplicatelor actelor de stare civilă

Ce reprezintă un act de stare civilă?

Este un document care confirmă acțiunile cetățenilor sau evenimentele ce influențează apariția, modificarea sau încetarea drepturilor și obligațiilor, caracterizând, de asemenea, starea legală a cetățenilor.

Duplicatul acestor documente poate fi necesar în numeroase procese de migrație, cum ar fi depunerea unei cereri pentru obținerea cetățeniei altei țări sau a permisului de ședere.

Obținerea duplicatelor actelor de stare civilă a devenit acum mult mai comodă și rapidă datorită centrului multifuncțional de documente emigrare.md

Oferim asistență calificată în obținerea duplicatelor actelor de stare civilă din Republica Moldova, România, Ucraina și Federația Rusă, indiferent de locul Dvs. actual de ședere.

Ce vă punem la dispoziție:

  1. Acces rapid la duplicatul actelor de stare civilă.
  2. Asistență juridică pe toate etapele procesului.
  3. Posibilitatea depunerii cererii în biroul de evidență a actelor de stare civilă din Republica Moldova, la distanță, prin intermediul unei procuri.
  4. Solicitarea duplicatelor actelor de la autoritățile statale din România, Ucraina și Federația Rusă.

Nu vă irosiți timpul în solicitări independente și așteptari îndelungate. Apelați-ne, iar noi vom face procesul de obținere a duplicatelor actelor de stare civilă cât mai simplu și rapid posibil!

+(373) 79 777 331 | emigrare.md

icon-viber icon-whatsapp icon-phone icon-mail
close popup